MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Talking Tom és barátai magyar hangjai

A Talking Tom és barátai igazi jelenség, amely mobilos játék formájában debütált. És most megérkezik a Minimax képernyőjére is.

Talking Tom és barátai olyan csodálatos dolgokat szeretnének létrehozni, amelyek megváltoztatják a világot. Ötleteik megvalósításához Tom kényelmesen berendezett garázsa ad otthont, és bár gyakran előfordul, hogy találmányaik katasztrófához vezetnek, ők soha nem adják fel!

A mobiljáték adaptációban újra Kisfalusi Lehelt halhatjuk a főszerepben, miután megkapta a Mao Mao címszereplőjének karakterét is. A magyar hangok közt találunk még ismerős neveket, de Bodrogi Attila hangja az, akit viszonylag keveset hallani a többiekhez képest, így most ő érdemelte ki, hogy kiemeljük a nevét. A magyar szöveget Dame Nikolett írta, akinek a Kacsamesék reboot, a BoJack Horseman vagy a Penny a M.A.R.S.-ból is köszönhető.

Az érdeklődők és figyelmesek az első epizódot már premier előtt megtekinthették a Telenor online felületein, illetve jelenleg is még visszanézhető a Telenor Facebook-oldalán. Az előzetes után a magyar stáb listája nézhető meg.

Tom - Kisfalusi Lehel
Angela - Sipos Eszter Anna
Ginger - Molnár Ilona
Hank - Bodrogi Attila
Ben - Törköly Levente
Mikulás - Tarján Péter

Főcím: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Dame Nikolett
Hangmérnök és vágó: Schmidt Zoltán
Gyártásvezető: Vigvári Ágnes
Szinkronrendező: Zentai Mária
Produkciós vezető: Bor Gyöngyi (1-4. évad), Witzenleiter Kitty (5. évad)

A szinkront a Minimax megbízásából a Direct Dub Studios készítette.

A Talking Tom és barátai május 16-tól minden nap 19:30-kor dupla résszel tekinthető meg a Minimax műsorán.