Ifjúsági Szinkron

A BoJack Horseman magyar hangjai

Nem is olyan rég osztottuk meg veletek, hogy a Netflix sorozatával bővíti kínálatát a Humor+, a csatornának köszönhetően pedig már le is ránthatjuk a leplet a magyar hangokról.

A Humor+ indulása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy animációs kínálattal is megszólítsa közönségét, így a Simpson család számos évadja látható itt, a Futuramából és az Amerikai faterből egyaránt új évadokat szállított, sőt, utóbbiból az amerikai vetítésnek köszönhetően folyamatosan jönnek az újabb évadok is. Június végétől pedig újabb címmel erősít a Humor+: érkezik BoJack Horseman.

A történet szerint egy alternatív világ Hollywoodjában járunk, ahol emberek és antropomorf állatok élnek egymás mellett. BoJack Horseman, a 90-es évek egyik leghíresebb sitcomjának főszereplője volt, ám mára megkopott a hírneve. Egy könyvkiadó azonban szívesen kiadná az önéletrajzát, ám BoJack nem tudja, hogyan fogjon hozzá, ezért felfogad egy szellemírót, hogy segítsen neki.

A felnőtteknek szánt sorozat népszerűségét talán az adja, hogy olyan módon nyúl különböző témákhoz, hogy azt néhány másik sorozat is megirigyelheti. A realisztikus megközelítésben olyan témákat boncolgatnak a készítők, mint a trauma, a depresszió, a függőség vagy a rasszizmus. Műfaját tekintve dráma, szürreális humor és fekete komédia.

Az alábbi szereposztáson látható, hogy nem aprózták el a szinkronstúdióban. Will Smith állandó magyar hangja úgy általában véve kevesebb animációs tartalomban hallható, mint kollégái, ezért is üdvözölendő, hogy ennek a remek szériának ő lett a főszereplője. Akinek a szövegeiből dolgozhat, az nem más, mint Dame Nikolett, aki elég járatos animációs műsorokban, neki köszönhetjük például az utóbbi évadokban A Simpson család szövegét is vagy a Kacsamesék rebootját is. Rendezőnek pedig itt van Szalay Csongor, aki az utóbbi években többször is volt már a mikrofon mögött is és eddig nem okozott még csalódást.

Nézzük hát a magyar hangok listáját:

BoJack Horseman (Will Arnett) – Kálid Artúr
Carolyn hercegnő (Amy Sedaris) – Murányi Tünde
Diane Nguyen (Alison Brie) – Nemes Takách Kata
Todd Chavez (Aaron Paul) – Nagypál Gábor
Mr. Peanutbutter (Paul F. Tompkins) – Holl Nándor
Ritchie Osbourne, szajkó - Hamvas Dani
Andrew Garfield, gekko pénztáros - Molnár Levente

További magyar hangok: Bogdányi Titanilla, Kapácsy Miklós, Vadász Bea, Barbinek Péter, Seder Gábor, Sági Tímea

Bemondó: Welker Gábor
Magyar szöveg: Dame Nikolett
Szinkronrendező: Szalay Csongor

A BoJack Horseman június 22-én indul a Humor+-on, új részek szombatonként 23:00-kor dupla részekkel.

Adatok forrása: TV2

Megosztás
Köszöntünk egy új világban!
Vadonatúj portál a média világában történő legfrissebb hírekkel.
Mentrum
Mentrum Kids
A Sony-csatornák májusi újdonságai
A Csillagsugár magyar hangjai
A DC legújabb szuperhőse az HBO-ra érkezik
Deszkás csajok az HBO új sorozatának főszereplői
A Nicktoons májusi újdonságai
Elindult a Feleségek luxuskivitelben 3. évada