A Gabby Duran galaktikus kalandjai szinkronhangjai

A Gabby Duran galaktikus kalandjai szinkronhangjai

Földöntúli élmény a Földön és a Disney Csatornán.

A történet szerint Gabby folyamatosa úgy érzi, hogy sikeres anyja és nagyon okos húga árnyékában él. Ám hamarosan megtalálja a saját hivatását, mikor egy fontos földönkívüliek gyerekeiből álló csoportra kell vigyázzon, akik szüleikkel együtt mindennapi gyerekeknek álcázzák magukat. Bátorságát bizonyítva bébiszitterkedésbe vágja a fejszéjét, hogy segítsen megóvni a személyazonosságukat az idegeneknek és, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb gyerekcsősz az egész galaxisban.

A főszereplőt megszólaltató Engel-Iván Lilit legutóbb a Nickelodeonos Egy csipetnyi bűvöletben hallhattuk, de a Netflixes Kaylie csapatában és a Klausban is találkozhattunk vele. Fiatal kora ellenére több mozifilmben is szerepelt már és egyre többen fedezik fel a sorozatok lokalizálásakor is. Külön kiemelendő még Sánta Annamária jelenléte is, akit mostanság újra egyre többet hallani, miután néhány évre eltűnt a szakmából. Nagyon jó őt is újra több helyen felfedezni.

A magyar szöveget Dame Nikolett írta, a rendezést pedig az a Csoma Ferenc vállalta, aki gyártásvezetőként kezdte pályafutását, majd előlépett rendezővé. Az oldalon konkrétan két sorozat fűződik a nevéhez, az egyik legutóbbi A Casagrande család.


Gabby - Engel-Iván Lili
Wesley - Berecz Kristóf Uwe
Jeremy - Sándor Barnabás
Olivia - Károlyi Lilla
Dina - Sánta Annamária
Swift igazgató - Galbenisz Tomasz

Főcím: Schmidt Andrea
Magyar szöveg: Dame Nikolett (1x01-10)
Magyar dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Böhm Gergely, Gajda Mátyás
Vágó: Győrösi Gabriella, Gajda Mátyás
Gyártásvezető: Németh Tamás
Zenei rendező: Posta Victor
Szinkronrendező: Csoma Ferenc
Produkciós vezető: Máhr Rita

A Gabby Duran galaktikus kalandjai május 18-tól hétköznap 17:00-kor nézhető meg a Disney Csatornán.