MENTRUM
Szinkron

A Harlem magyar hangjai

Vígjáték erős fekete nőkkel, magyar szinkronnal az Amazon Prime-tól.

A 2017-es Csajtúra írójától érkezett ez az új sorozat, melynek írója, alkotója és producere is egyben, aki nem más mint Tracy Morgan. Új vígjáték sorozata stílusos és ambiciózus barátnők egy csoportját követi a new york-i Harlemben: egyikük egy feltörekvő népszerű professzor, aki azért küzd, hogy helyet teremtsen szerelmi életének; másikuk egy vállalkozó, aki mindig új férfival randizik; a harmadik énekes és végül egy reménytelenül romantikus divattervező alkotja ezt a baráti kört. Ők együtt fejlődnek a karrierjükben, a kapcsolataikban és hajtják végre nagyvárosi álmaikat.

Az Amazon Prime új sorozata december 3-án egyből teljes évaddal és magyar szinkronnal debütált. A Netflixhez hasonlóan az Amazon is több szinkronstúdióval működik együtt. Míg a Fairfax a Direct Dub Studiosban készült el, addig jelen cikk témája a Masterfilm Digitalnál. A szöveget az alapos munkájáról is híres Szojka László írta, míg a rendezést az egyre több műsorban gyakorló Dögei Éva végezte el. Nálunk legutóbb a Tapsi Hapsi és barátai cikkünknél szerepelt ilyen munkakörben. Nagy visszatérőnek számít a szakmába Igor Lattes, aki utóbbi időben egyre több helyen hallatja újra a nevét a stáblistákon.



A magyar hangok közül - lévén fekete nőkről van szó - nem maradhat ki Nádasi Veronika, Varga Rókus vagy épp Hámori Eszter. Profi színészek, akik évek óta a szakmában vannak, naponta halljuk őket, de az alábbi felálláshoz ritkán van szerencsénk.

Camille - Hámori Eszter
Quinn - Solecki Janka
Angie - Nádasi Veronika
Tye - Böhm Anita
Ian - Varga Rókus
Isabel - Vámos Mónika
Eric - Kossuth Gábor
Brandon - Sörös Miklós
Kate - Dögei Éva
Dr. Elise Pruitt - Halász Aranka
Shawn - Hám Bertalan
Anna - Vági Viktória
Malik - Gacsal Ádám
Patricia - Kiss Anikó
Jameson - Egressy Tamás
Robin - Kovács Nóra
Regina - Garami Mónika

További magyar hangok: Majorfalvi Bálint, Fehérvári Márton, Sipka Gábor, Nagy Edit, Bérczes Gabriella, Farkas Fanni, Szabó Szása, Incze Sára

Magyar szöveg: Szojka László
Hangmérnök: Igor Lattes
Szinkronrendező: Dögei Éva
Produkciós vezető: Gyarmati Zsolt

A szinkront a Masterfilm Digital készítette.

A Harlem teljes első évada már elérhető magyar szinkronnal az Amazon Prime kínálatában.