MENTRUM
Szinkron

A Fairfax magyar hangjai

Felnőtt animációs sorozat debütált az Amazon Prime-on, méghozzá magyar szinkronnal.

Az Amazon új felnőtt animációs sorozattal jelentkezett nemrégiben, és ahogy azt megszokhattuk már, a szolgáltató legtöbb tartalma valamilyen magyar specifikációval debütál. Ez többnyire szinkront is jelent. A Fairfax a tizenhárom éves Dale, Derica, Benny és Truman nem mindennapi, szerencsétlenségeit követi nyomon. A sorozat modern pillantást vet az időtlen küzdelemre, hogy valaki menőbb legyen, mint amilyen, hogy beilleszkedjen, miközben kívülálló, vagy, hogy sorban álljon egy drága cipőért, ami soha nem lehet az övé.

A Fairfax magyar szinkronja tipikusan a megszokásokra ment rá. Lamboni Anna kapta a színesbőrű tinit, Hamvas Dani a gyíkot, Gacsal Ádám a színesbőrű srácot, míg Baráth Pisti a nyomi szinkronját kapta. Ettől függetlenül egyikük sem vesz el a magyar változat élményéből, mindannyiuk tapasztalata elég ahhoz, hogy könnyedén letudják ezeket a szerepeket.

A színészek mellett elenegedhetetlen mindenki munkája, de az alapokat a dramaturg adja. Ezúttal Kis János szövegével kellett dolgozni, ő nem ismeretlen a felnőtt sorozatok magyarításában. Az egészet Szalay Csongor rendezése rántja össze, aki úgy tűnik ügyeletes rendező a streaming megrendelők felé.



Dale - Baráth István
Benny - Hamvas Dániel
Derica - Lamboni Anna
Truman - Gacsal Ádám
Grant - Király Adrián
Trini - Sági Tímea
Glenn - Seder Gábor
Quattro - Törköly Levente

Magyar szöveg: Kis János
Hangmérnök: Halas Péter
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Vígvári Ágnes
Szinkronrendező: Szalay Csongor
Kreatív vezető: Varga Fruzsina
Produkciós vezető: Jávor Barbara

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

A Fairfax nyolc részes első évada október 29-től érhető el az Amazon Prime kínálatában.