MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Eliot Kid magyar hangjai: a 2. változat

A Cartoon Network random 2. évada után a KidZone elhozta a sorozat első évadát, hamarosan pedig jön a folytatás is. Országos premier a Telekom TVGO kínálatában.

Képzeld el, hogy az álmaid valóra válnak: a világ hirtelen egy hatalmas játszótérré válik, aminek csak a képzeleted szab határt.Eliot Kid élénk fantáziája egészen új színben láttatja a felnőttek világát; számára a leghétköznapibb történés is varázslatos kaland, tündérmese. Izgalmas ábrándjai segítik vélt vagy valós félelmeinek eloszlatásában.

2011-ben mutatta be a Cartoon Network idehaza az Eliot Kid című sorozatot, ám meglepő módon ők a széria 2. évadát hozták el és az évek során nem voltak hajlandóak bemutatni a korábbi epizódokat. Viszont mivel nincs összefüggés az epizódok között, így talán lényegtelen, hogy melyik évadot mutatták, de a döntés meglepő volt és a teljesség igényéhez szükség lett volna a korábbi szezonra is.

Nyár végén indult el idehaza is a KidZone nevű balti államokbeli tévécsatorna, mely nálunk VOD szolgáltatásként működik. Azóta máshol már látott címek mellett saját premiert is elhoztak, úgy mint a Dennis és Gnasher - Lármás bagázs!, vagy a Joey, a gézengúz. Ez a kínálat bővült most az Eliot Kiddel, a jövőben pedig talán további premierek is érkezhetnek.

A korábbi szereposztást természetesen figyelmen kívül hagyta a Dub4 csapata. 

Eliot Kid - Maszlag Bálint
Jeremy Kid - Moser Károly
Isabelle Kid - Andrádi Zsanett
Suzie Kid - Szücs Anna Viola
Mimi - Engel-Iván Lili
Kaytoo - Penke Bence

További magyar hangok: Borbíró András, Tamási Nikolett

Bemondó: Nagy Sándor
Magyar szöveg: Markwarth Zsófia
Hangmérnök és vágó: Toma Dávid
Gyártásvezető: Boskó Andrea
Szinkronrendező: Kosztola Tibor
Produkciós vezető: Balázs Barbara Orsolya

A szinkron a Dub4 stúdiójában készült.

Az Eliot Kid elérhető a Telekom TVGO kínálatában.