MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Dennis és Gnasher - Lármás bagázs! magyar hangjai

A KidZone VOD szolgáltatásra érkezett ez a brit sorozat, melyhez magyar szinkront is rendelt a platform.

A tíz éves Dennis – egy átlagos hétköznapi gyerek, aki rendkívüli képzelőerővel és rettenthetetlen hozzáállással rendelkezik. Csodálatos kutyájával, Gnasherrel és barátaival, Pitefejjel, JJ-vel és Rubival egy olyan világot vehetünk szemügyre, ahol a gyerekek a gyerekközpontú nézetükért küzdenek sok ellenféllel szemben, akik tönkre akarják tenni a szórakozásukat. Üdv tehát Beanotownban, a képzelettel, vígjátékkal és akciódús kalandokkal teli világban!

A Kidzone TV egy 4-12 éves gyerekeket megcélzó gyerekcsatorna, amely a legújabb és legizgalmasabb animációs műsorokat tűzi műsorra. A Kidzone vicces, okos és menő, kicsit fiús, mely az egész család számára is élvezetes! Magyarországon a KidZone a Telekom TV GO szolgáltatásán belül érhető el augusztus elseje óta, de igazi premier csak szeptember elsején érkezett. Az egyik ilyen friss újdonság a cikk témájául is szolgáló sorozat. Bár a KidZone nálunk jelenleg VOD szolgáltatásként működik, a balti államokban tévécsatornaként működik.

A főszereplőt Rada Bálint szólaltatja meg, és a szereposztásban helyet kapott Mikita Dorka is már néhány éve jelen van a szinkron világában, de nem igazán kapja a lehetőségeket, kiemelt főszerepe a Stargirl címszereplője. A szinkront egy alig pár hónapja alakult stúdió készítette, mely igazából a Pannónia új neve.



Dennis - Rada Bálint
Gnasher - Szokol Péter
Bertie - Baráth István
Rubidium - Mikita Dorka
Jemima - Ruszkai Szonja
Walter - Csiby Gergely
Peter "Pitefej" - Ungváry Gergely
Anne - Sánta Annamária

Főcím: Nagy Sándor
Magyar szöveg: Berkes Dóra (1x01-08), Tiszafalvi Noémi (1x09-26)
Hangmérnök és vágó: Toma Dávid
Gyártásvezető: Boskó Andrea
Szinkronrendező: Kosztola Tibor
Produkciós vezető: Balázs Barbara Orsolya

A szinkron a Dub4 stúdiójában készült 2022-ben.

A Dennis és Gnasher - Lármás bagázs! 1. évada már elérhető a Telekom TV GO szolgáltatásában.