MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Proud család: Kamaszok és panaszok magyar hangjai

A Disney sorozatának eredeti változata bár soha nem kapott szinkront, a folytatás a Disney+-nak köszönhetően hamarosan magyar nyelven is élvezhető lesz.

A népszerű sorozat folytatásában, A Proud család: Kamaszok és panaszokban a tizennégy éves Penny Proud és családja mindennapos kalandjait és csetlés-botlásait követhetjük nyomon, sok humorral és érzelemmel. A 2020-as évek az anyuka, Trudy számára új karriert hoznak, Oscar, az apuka számára még vadabb álmokat, és Pennynek új kihívásokat, többek közt egy társadalmi kérdésekre érzékeny új szomszéd személyében, aki szerint Penny sokat tanulhat tőle.

Korábban a Fürkészszárny bebizonyította, hogy lehetnek még kiadatlan szinkronjai a Disney-nek, de úgy tűnik a 2001-ben indult, 52 részt, azaz két évadot megélt Proud család nem ezekhez tartozik. Viszont a 2022-ben indult felélesztés egyes epizódjai már rendelkeznek magyar szinkronnal a felületen, így arról is tudunk tájékoztatást adni, hogy kik a szereplők magyar hangjai, illetve kik a stábtagok.

Elsősorban, a szereposztás gyerekeknek szóló sorozathoz képest igazán egyedire sikeredett. Ritkán látni és hallani hasonló felállást egy sorozatban... ha filmről lenne szó, akkor nem lenne ennyire különleges. Balsai Móni, Gubik Petra, Szabó Éva, Bozsó Péter. Csak néhány néhány név, amitől különleges lesz a sorozat magyar változata. És, akinek ez köszönhető, az Marton Bernadett és a Mafilm Audió csapata, a pazar szövegeket pedig Faludi Katalinnak köszönhetjük.



Penny - Károlyi Lili
Oscar - Bozsó Péter
Trudy - Balsai Móni
Süti mama - Szabó Éva
Dijonay - Csifó Dorina
Lacienega - Laudon Andrea
Maya - Tamási Nikolett
Michael - Nikas Dániel
Zoey - Mayer Szonja
Nubia - Gubik Petra
Randall - Crespo Rodrigo
Felix - Kerekes József
Barry - Varga Gábor
Sunset - Solecki Janka
KG - Fáncsik Roland
Bac-I - Farkas Fanni
Mágus Kelly - Galambos Péter
Frankie - Kenéz Ágoston

További magyar hangok: Csarkó Bettina, Csúz Lívia, Farkas Fanni, Fehér Péter, Fehérváry Márton, Ferenci Péter, Fülöp Tamás, Geri Tamás, Hajdú Csilla, Jelinek Éva, Kádár Kinga, Kis-Horváth Zoltán, Mohácsi Nóra, Németh Attila István, Quintus Flóra, Suhajda Dániel, Ujvári Bors

Magyar szöveg: Faludi Katalin
Dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Farkas László
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Hódos Edina
Zenei rendező: Fellegi Lénárd
Szinkronrendező: Marton Bernadett
Produkciós vezető: Várkonyi Krisztina

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

A Proud család: Kamaszok és panaszok csak a Disney+ kínálatában érhető el.