MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Dr. Doogie magyar hangjai

Fiatal, tizenéves doktornő a főszereplő a Disney által rebootolt új sorozatban.

Az 1989-es Doogie Howser, M.D. alapján készült modern sorozat, reboot, a Doogie Kamealoha, M.D., magyar címén a Dr. Doogie a jelenkori Hawaii-n játszódik, amikor a 16 éves csodagyerek, Lahela "Doogie" Kamealoha kezdő orvosi karriere és tinédzser élete közt zsonglőrködik. Gondoskodó és humoros családja és barátai támogatásával Lahela eltökélt szándéka, hogy a legtöbbet hozza ki tizenéves korából, és egyúttal a saját útját járja. Lahelat irányítja (és bonyolítja is a dolgokat) a karrierje által vezérelt édesanyja, Dr. Clara Hannon, aki egyben a felügyelője is a kórházban, édesapja, Benny, aki segít abban, hogy kapcsolatban maradjon azzal, ami a legfontosabb, szabadszellemű bátyja, Kai, öccse, Brian Patrik, legjobb barátja, Steph, szörfös báványa, Walter és kórházi kollégái, Dr. Lee, Charles és Noelani.

A címszereplőt Peyton Elizabeth Lee alakítja, akit az Andi Mackből ismerhetnénk, ha bemutatta volna itthon is a Disney Csatorna. De nem tette. Sebaj, a Dr. Doogie főszereplőjeként megismerhetjük, Laudon Andrea szólaltat meg. Andi ritkábban kap már hasonlóan fiatal karaktert, mégis ha jó szerephez választják ki, akkor működni is tud. Működött az év elejei Mixelj!-ben, és működik ebben a sorozatban is. Gáspár András többnyire filmekben hallható, ő az aktuális Dodó kacsa és még Po hangja is a Kung Fu Panda-sorozatokban. Most pedig a Disney szériájában is feltűnik Doogie spirituálisabb apukájaként.



Lahela "Doogie" Kamealoha - Laudon Andrea
Steph Denisco - Staub Viktória
Kai Kamealoha - Nagy Gereben
Brian Patrick Kamealoha - Vida Bálint
Dr. Charles Zeller - Markovics Tamás
Noelani - Csúz Lívia
Dr. Clara Hannon - Kisfalvi Krisztina
Benny Kamealoha - Gáspár András
Dr. Lee - Kovács Lehel
Walter - Nikas Dániel
Will - Várkonyi András
nagynéni #1 - Réti Szilvia
nagynéni #2 - Téglás Judit
Mr. Lim - Katona Zoltán
rendőr #1 - Gyurin Zsolt
rendőr #2 - Gyurity István

További magyar hangok: Bartók László, Fehérváry Márton, Kos Horváth Zoltán, Lipcsey Colini Borbála, Bérces Gabriella, Hannus Zoltán, Korek Mária, Pipó László

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Simkó Ferenc
Vágó: Simkóné Varga Erzsébet
Gyártásvezető: Gelencsér Adrienn
Szinkronrendező: Nikas Dániel
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafim Audio Kft. készítette.

A Dr. Doogie a Disney+ kínálatában lesz elérhető.