MENTRUM
Szinkron

A Boba Fett könyve magyar hangjai

Utazzunk egy messzi-messzi galaxisba, Boba Fett világába. A szinkronhangok mellett szinkronos előzetes is elérhető a cikkben.

A Boba Fett könyve egy izgalmas Star Wars-kaland, amelyet a A Mandalóri 2. évadának fináléja után meglepetésszerűen jelentettek be. A legendás fejvadász Boba Fett és a zsoldos Fennec Shand a galaxis alvilágában lavíroznak, amikor visszatérnek a Tatooine homokkal teli világába, hogy felvegyék igényüket azon a területen, amelyet egykor Jabba, a hutt és bűnszövetkezete uralt.

A Mandalóriban feltünt már Boba Fett karaktere, akit akkor és most is, a saját sorozatában Dörner György szólaltatott meg. Ahogy a Fett-Dörner páros már feltűnt az anyasorozatban, úgy partnerük, Fennec Shand is látható volt az előbb említett sorozat 2. évadában. Már akkor is Horváth Lili szólaltatta meg. A sorozatban feltűnnek az anyasorozat főszereplői is, ismerős hangokon, ahogyan korábbi, évtizedes szereplők is tiszteletüket teszik. E sorozat esetében maradt a Blahut Viktor-Kránitz Lajos páros a stábban, így az esetleges átfedések könnyebben orvosolhatóak.


Boba Fett - Dörner György
Fennec Shand - Horváth Lili
Majordomo - Fekete Zoltán
Garsa Fwip - Kisfalvi Krisztina
8D8 - Makranczi Zalán
Dokk Strassi - Welker Gábor
Din Djarin - Varga Gábor
Luke Skywalker - Stohl András
Ahsoka Tano - Molnár Ilona
Cad Bane - Mihályi Győző
Cobb Vanth - Barát Attila

További magyar hangok: Szabó Andor, Hám Bertalan, Tokaji Csaba, Solecki Janka, Szrna Krisztián, Péter Richárd, Pekár Adrienn, Márta Éva

Magyar szöveg: Blahut Viktor
Hangmérnök: Kránitz Lajos András
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Kránitz Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita
Művészeti vezető: Maciej Eyman
Keverőstúdió: Shepperton International

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Boba Fett könyve megtekinthető a Disney+ kínálatában, itthon is már június 14-étől.