MENTRUM
Szinkron

A Mandalóri magyar hangjai

Az űrwesternként titulált sorozat magyar változatába is bepillantást nyerhetünk az alábbi stáblista segítségével.

Jango és Boba Fett történetei után egy újabb harcos bukkan fel a Star Wars univerzumban. A Mandalóri a Birodalom bukása és az Első Rend megjelenése előtt játszódik. Egy magányos fegyveres nyomait követjük a galaxis külső vidékein, messze az Új Köztársaság fennhatóságától.

Egy újabb Star Wars-szinkron egy napon belül. A Rossz Osztag után a The Mandalorian magyar változatáról is lehull a lepel. Már amennyire lehet erről beszélni egyetlen epizód alapján egy olyan sorozat esetében, ahol alapból kevés szereplő van, és azok sem sokat beszélnek. Viszont legalább kiderül, hogy a főszereplőt Varga Gábor szólaltatja meg, az animációs sorozatokból pedig életre kelő szereplőket az előzőleg megismert hangjaikkal hallhatjuk újra. Jelen esetben Ahsoka Tano Molnár Ilona, míg Bo-Katan Mórocz Adrienn orgánumán tűnnek fel a sorozatban.

Ahogyan a Rossz Osztag esetében is említettük, Blahut Viktor a jelenlegi ügyeletes Star Wars-fordító, így nem meglepő, hogy a neve A Mandalóri esetében is feltűnik. Viszont itt már Kránitz Lajos rendezett, aki szintén jelen volt az elmúlt trilógiánál, mint hangmérnök, így számára sem teljesen idegen a Star Wars univerzuma.



A Mandalóri - Varga Gábor
Ahsoka Tano - Molnár Ilona
Magistrate Morgan Elsbeth - Bertalan Ágnes
Bo-Katan Kryze - Mórocz Adrienn
Greef Karga - Schneider Zoltán
Cara Dune - Dobó Enikő
Kuill - Borbiczki Ferenc
IG-11 - Dányi Krisztián
Az Ügyfél - Barbinek Péter
Moff Gideon - Epres Attila

További magyar hangok: Szabó Andor, Miklós Eponin, Galiotti Barbara, Szrna Krisztián, Oroszi Tamás, Vámos Mónika, Várkonyi András, Sörös Miklós, Botár Endre, Orbán Gábor, Szokol Péter, Solecki Janka, Gyabronka József, Boldog Emese, Hám-Kereki Anna, Tárnok Csaba, Bácskai János, Németh Attila, Kapácsy Miklós, Hermann Lilla, Márta Éva, Gőbölös Krisztina, Törköly Levente, Gubányi György István, Pekár Adrienn, 

Magyar szöveg: Blahut Viktor
Hangmérnök: Kránitz Lajos András
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Kránitz Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita
Művészeti vezető: Jarek Wojcik
Keverő stúdió: Shepperton International

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Mandalóri a Disney+ kínálatában található meg.