A Csillag Patrik műsora magyar hangjai

A Csillag Patrik műsora magyar hangjai

SpongyaBob univerzumából újabb sorozat születik, érkezik Csillag Patrik saját műsora.

A Nickelodeon legújabb sorozata, a SpongyaBob Kockanadrág következő spinoffja egy fiatalabb Csillag Patrikot követ nyomon, aki még otthon a szüleivel él. Unalmát egy saját műsor létrehozásával űzi el. A környékre sugárzott talkshowban vendégekként rendszeresen részt vesznek a családtagok is, így még több bepillantást nyerhetünk a tengericsillag életébe. A Nickelodeon műsorának sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a kezdeti első évadnak berendelt 13 részhez további 13-at rendelt a csatorna, kiegészítve a szezont, továbbá berendelte a 2. évadot is.

Azt hiszem semmi meglepőt nem mondok azzal, ha 20 év után is ismerős hangokon szólalnak meg az ismerős szereplők. Így a címszereplő csillag újfent Bognár Tamás lett, a SpongyaBobból vendégeskedni átugró szereplők pedig szintén a jól megszokott színészek által vannak megszólaltatva.

Nézzük viszont az új szereplőket. Dobó Enikő már korábban elspoilerezte TikTok csatornáján, hogy szerepel a sorozatban, többen pedig már ki is találták, hogy Patrik örökbefogadott húgának adja a hangját. Berzsenyi Zoltán szinkronrendezőként és színészként is jelen van a szakmában, ezúttal újra hallhatjuk mély orgánumát.

A magyar szöveget ezúttal is Kövesdi Miklós Gábor írta, aki már nagyon is járatos a sorozat világában, ő írja az újabb SpongyaBob-részek szövegeit, a Korall tábor dialógusait és mint látszik, a Csillag Patrik műsorát is. A szinkronrendező viszont új tag Bikini fenék világában, méghozzá Wessely-Simonyi Réka, akivel először ebben a pozícióban A nagy ugrás című sorozat stábjában találkozhattunk.Csillag Patrik - Bognár Tamás
Cecil - Berzsenyi Zoltán
Szépia - Dobó Enikő
Nagypati - Szokol Péter
Anyuszi - Sági Tímea
Nagyi - Farkas Zita
SpongyaBob - Baráth István
Tunyacsáp - Dolmány Attila
Pearl - Pap Katalin
Rák úr - Petridisz Hrisztosz
Szandi - Kisfalvi Krisztina
Plankton - Németh Gábor
Csigusz - Hamvas Dániel
Larry - Pál Tamás
Samu - Gardi Tamás
Bubi - Kassai Károly

Főcím: Horváth Vilmos Zoltán
Felolvasó: Bordi András
Magyar szöveg: Kövesdi Miklós Gábor
Dalszöveg: Weichinger Kálmán
Hangmérnök és vágó: Horváth Zoltán
Gyártásvezető: Lajtai Erzsébet
Zenei rendező: Weichinger Kálmán, Tornóczky Ferenc
Szinkronrendező: Wessely-Simonyi Réka
Produkciós vezető: Kendi Réka

A Csillag Patrik műsora előpremierrel május 13-án 16:55-kor a Nicktoonson és 17:00-kor a Nickelodeonon, majd 16-ától 17:00-kor, illetve 17:30-kor lesz látható a Nickelodeonon, illetve a Nicktoosnon.