MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Szarvas osztag magyar hangjai

Állatok, akik megmentik a bajbajutottakat? Nos, ez akár lehetne A mancs őrjárat is, de nem az. Új csapat debütál a hazai képernyőkön.

A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit.

Egy új sorozatban veti be Molnár Ilona szinkronrendező a legfrissebb, legfiatalabb generációt. Négyük közül valószínűleg Gáll Dávidnak van több tapasztalata ebben a szakmában, több helyen tűnt már fel a neve, míg például Papp-Horváth Levente neve a tavaly debütált Young Dylan kapcsán lehet ismerős, ahol szintén a főszereplőt szólaltatta meg. Újoncként Rácz Hajna és Náray-Kovács Zsombor érkeznek. Jegyezzük meg a nevüket, mert a következő néhány évben biztosan nem egyszer fognak visszaköszönni a stábinfókban.





Kai - Papp-Horváth Levente
Lola - Rácz Hajna
Rammy - Náray-Kovács Zsombor
Bobbi - Gáll Dávid
Kvarc - Ruttkay Laura
Müty úr - Szatory Dávid
Tina - Zakariás Éva
Fifi - Laurinyecz Réka
Ian - Markovics Tamás

További magyar hangok: Ferenci Péter, Galiotti Barbara, Geri Tamás, Hábermann Lívia, Illésy Éva, Kereki Anna, Mohácsi Nóra, Németh Attila István, Szentirmai Zsolt, Szrna Krisztián, Vámos Mónika.

Magyar szöveg: Fridrich Katalin
Dalszöveg és zenei rendező: Császár Bíró Szabolcs
Szinkronrendező: Molnár Ilona

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Szarvas osztag elsejétől hétköznap 07:05-kor a Nicktoonson, majd 22-étől szintén hétköznap 16:45-kor a Nick Jr.-on is látható lesz.