MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Tyler Perry bemutatja: Young Dylan-t szinkronhangjai

Egy új hip-hop művészpalánta érkezik a Nickelodeonra. Hozzá egy teljesen friss szinkronhang is dukál. Nézzük is a szereposztást.

A nagymama határozatlan időre beköltözteti Young Dylan-t fia előkelő háztartásába. A Wilson-család élete fenekestül felfordul, ahogy a reménybeli hip-hop sztár és józan unokatestvérek eltérő életstílusa keveredik.

Papp-Horváth Levente igazán friss hangja a szinkronközösségnek, az ISzDb feljegyzései szerint eddig négy mozifilmben kapott néhány sornyi szerepet, viszont biztosan ennél egy hajszállal több munkája akadt, hasonlóan nyúlfarknyi szerepekben. Az SDI-tól viszont nagy lehetőséget kapott, sikeresen megszerezte ugyanis Young Dylan megszólaltatásának a lehetőségét, vagyis a Nickelodeon új sorozatának a főszereplőjét. A további szerepekben újra az egyre többször hallható Stern Hanna tűnik fel, illetve egy újabb friss tehetség, Gáll Dávid is szerepet kapott. Dávid egyre több helyen hallható, így szinte elkerülhetetlen volt.



Young Dylan - Papp-Horváth Levente
Rebecca - Stern Hanna
Charlie - Gáll Dávid
Bethany - Kobela Kira
Yasmine - Hámori Eszter
Viola - Bognár Gyöngyvér
Myles - Kardos Róbert
Ms. Holt - Bálint Adrienn
Romeo - Bergendi Áron
Khaled - Bodrogi Attila
Zury - Égner Milán
Principal M - Bergendi Áron
Matthews - Fehér Péter
Tv bemondó - Fekete Linda
Anya - Illésy Éva
Christian - Kovács András Bátor
Whitaker - Mohácsi Nóra
Abigail - Nagy Zselyke Hanna
Darlene - Sipos Eszter Anna
Mills - Szabó Luca
Mr. Callow - Fellegi Lénárd

További magyar hangok: Balla Kata, Gőbölös Krisztina, Prokópius Gergely, Prokópius Fanni, Puskás Dóra, Smaraglay Zoltán, Sütő Zalán, Szelényi Zsófia Flóra, Maszlag Bálint

Bemondó: Schmidt Andrea
Magyar szöveg: Dáme Nikolett, Horváth Anikó
Dalszöveg és zenei rendező: Weichinger Kálmán
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Tyler Perry bemutatja: Young Dylan-t premierje december 14-étől hétköznap 16:15-kor lesz esedékes. A premiert követően januárban szüneten lesz a sorozat, viszont februártól újra műsorra tűzi a csatorna, heti több alkalommal is.