MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Marvel szuperhősök: Fekete Párduc: Wakandai gondok magyar hangjai

Augusztus végén az HBO GO több Lego Marvel különkiadást bemutatott többszöri halasztás után. Cikksorozatunkban a különböző különkiadások magyar hangjait gyűjtöttük össze.

Amikor Thanos megérkezik a világűrből és a Föld elpusztításával fenyeget, a Fekete Párduc akcióba lép, és a Föld legnagyobb szuperhőseivel összefogva legyőzi őt. Ám a helyzet hamarosan még rosszabbra fordul, amikor a két kegyetlen gazfickó, Eric Killmonger és Ulysse Klaue összeállnak az Őrült Titánnal, hogy közösen vegyék fel a harcot a Fekete Párduccal, és megszerezzék a szülőföldjét. Vajon a fekete bőrű szuperhős meg tudja akadályozni a veszélyes tervet, mielőtt Wakandát szétmorzsolnák?

Szinkron tekintetében szépen kitett magáért az SDI Media Hungary és annak munkatársai. Ebben az esetben a szinkronrendezést Molnár Ilona vitte Boros Karina (Thor: Sötét világ. Amerika kapitány: A tél katonája, A SHIELD ügynökei) szövegei nyomán. A magyar hangok nagy része mind a négy különkiadásnál megmaradt a mozifilmes változatnál. Ám akadtak néha kényszercserék. Ilyen a Fekete Párduc különkiadás is, ahol Dr. Strange, Ulysses Klaue vagy épp Thor váltott orgánumot. Hogy a többiek sorsa hogyan alakult, az a folytatásban kiderül.

Fekete Párduc – Debreczeny Csaba
Thanos – Kőszegi Ákos
Erik Killmonger – Papp Dániel
Thor – Crespo Rodrigo
Vasember – Fekete Ernő
Fekete Özvegy – Csondor Kata
Shuri – Dobó Enikő
Ulysses Klaue – Törköly Levente
Okoye – Bognár Gyöngyvér
Amerika kapitány – Zámbori Soma
Dr. Strange – Szabó Máté

Magyar szöveg: Boros Karina
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Pilipár Éva
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Marjay Szabina

A szinkront az HBO megbízásából az SDI Media Hungary készítette.

A Marvel szuperhősök: Fekete Párduc: Wakandai gondok már elérhető az HBO GO kínálatában.