MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Itt van Póni magyar hangjai

A Nickelodeon népszerű programjának köszönhetően egy új sorozat születhetett, hétfőn pedig mi is megnézhetjük az eredményt.

Az Itt van Póni a Nickelodeon évente megszervezésre kerülő animációkészítő programjában, a Nickelodeon Animated Shorts Program nevűjében debütált kisfilm alapján készült. Megérdemelten került be a legjobbak közé, aminek a csatorna bizalmat szavazott és most itt vagyunk. Magyarországon is bemutatásra kerül a már 2. évadra is berendelt sorozat.

Az átlagos kislány életét a legjobb barátja teszi különlegessé, egy kelekótya, bosszantó és vidám beszélő póni. Bármilyen kalamajkát okoz is, Annie, tudja, hogy minden jobb, ha Póni mellette van.

Károlyi Lili neve nem lehet ismeretlen a Nickelodeon nézőinek, több sorozatban is hallhattuk az évek során. Főszereplő volt a Game Shakers mindhárom évadában, feltűnt a Varázslatos holmik irodájában, a kisebbek pedig a Napsugár című sorozatban is hallhatták. Markovics Tamás pedig az örök fiatal jelzőt viseli évek óta, rendszeresen feltűnik gyereksorozatok szinkronjában. Így lesz ez most a Dorg Van Dangoban a Nicktoonson, vagy épp a hétfőn induló Itt van Póniban, ahol a címszereplő hangja lesz.



Annie - Károlyi Lilla Márta
Póni - Markovics Tamás
Mr. McLeach - Dézsy Szabó Gábor
Mrs. McLeach - Ősi Ildikó
Beatrice - Hermann Lilla
Brian - Nagy Gereben
Clara - Pekár Adrienn
George - Dézsy Szabó Gábor
Gerry - Bogdán Gergő
Heston - Gacsal Ádám
Néni - Réti Szilvia
Öregúr - Kertész Péter
Rendőr - Maday Gábor

Magyar szöveg: Szatmári György & Szatmári Bence
Hangmérnök és vágó: Császár Bíró Szabolcs
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Faragó József
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Az itt van Póni szeptember 14-től hétköznap 18:25-kor csak a Nickelodeonon látható.