MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Dorg Van Dango magyar hangjai

Vadiúj sorozatok érkeznek idén ősszel a Nicktoonsra, ezek egyike pedig a hétvégén debütáló Dorg Van Dango. Mutatjuk kik szólaltatják meg a szereplőket.

Dorg Van Dango egy normális, átlagos srác, négy mágikus legjobb baráttal. Egy nap néhány mágikus lény megszökik az 52-es körzetből, majd Dorg hátsókertjében landolnak. Jet, az unikornis, az űrlény RD, Yooki, a szellem és Patronella, a boszorkány tiniknek álcázzák magukat és segítenek Dorgnak eligazodni az életben, de amikor mágikus problémák ütik fel a fejüket, Dorgon a sor, hogy megmentse a napot.

Kelemen Noel az ISzDb alapján mozifilmekben csak további magyar hang volt, de sorozatokban sem kapott mindezigáig kiemelt szerepet. A szinkronrendezők minden bizonnyal egyre többször fogják foglalkoztatni, hiszen köztudott tény, hogy gyerekszínészekből sosem elég. Ismerős színészekből viszont nem lesz hiány. Bertalan Ágnes és Varga Gábor szólaltatják meg a két másik természetfeletti lényt, az utolsónak pedig Baráth István adja a hangját.



Dorg - Kelemen Noel
Jet - Varga Gábor
Patronella - Bertalan Ágnes
RD - Baráth István
Yooki - Pekár Adrienn
Borz - Szentirmai Zsolt
Candy - Kereki Anna
Férfi - Németh Attila István
Fiú - Gáll Dávid
Fretta - Zakariás Éva
Munch - Szokol Péter
Nő - Illésy Éva
Postás - Sörös Miklós
Tv Bemondó - Gardi Tamás

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Szerepi Hella
Hangmérnök: Gajda Mátyás
Vágó: Wünsch Attila
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Pupos Tímea
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Dorg Van Dango szeptember 13-tól vasárnaponként 18:40-kor látható új részekkel, októbertől pedig hétköznaponként is érkeznek a premierek.