MENTRUM
Szinkron

Az Esernyő Akadémia magyar hangjai

A 2. évad érkezésének alkalmából a Netflix sorozata megkapja a magyar hangsávot, ennek alkalmából mutatjuk a magyar hangok listáját.

1989-ben ugyanazon a napon 43 véletlenszerű nő szült egy gyereket, akik azelőtti napokban nem mutatták terhesség jeleit. Közülük hetet örökbefogadott Sir Reginald Hargreeves milliárdos, aki létrehozza az Esernyő Akadémiát és felkészíti az örökbefogadottakat a világ megmentésére. De a tervek nem alakultak... nos, tervek szerint. A tini ékeikben a gyerekek szétváltak és szétszóródtak. A jelenben a hat örökbefogadott tag a harmincas éveit tapossa, mikor Hargreeves halála újra összehozza őket.  Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya és Ötös azon dolgozik, hogy megoldják apjuk halálának a rejtélyét. Ám az eltérő személyiségeik megneheziti a küldetésüket, miközben egy fenyegető apokalipszis is közeleg.

A magyar hangok igazán színes felhozatallal lettek összeválogatva. Jó látni, hogy Bogdán Gergő a hangmérnöki feladatai mellett még aktívan szinkronizál. Radó Denise-t is ritkán hallani, ahogyan Pálfi Katát is. A fiatalságot Dobó Enikő és Ember Márk orgánumai erősítik, de olyan veteránok is főszerepet kaptak, mint Bogdányi Titanilla vagy Varga Gábor és Baráth István. Dunai Tamást és Fodor Tamást sem szabad kifelejteni a veterán kategóriából.

Ötös - Bogdán Gergő
Vanya - Bogdányi Titanilla
Klaus - Gacsal Ádám
Luther - Varga Gábor
Allison - Dobó Enikő
Diego - Ember Márk
Pogo - Dunai Tamás
Reginald - Fodor Tamás
Ben - Baráth István
Leonard - Hamvas Dániel
Cha-cha - Radó Denise
Hazel - Gémes Antos
Agnes - Vándor Éva
Intéző - Pálfi Kata
Grace - Solecki Janka

Magyar szöveg: Blahut Viktor, Nékám Petra
Hangmérnök: Halas Péter
Gyártásvezető: Vígvári Ágnes
Szinkronrendező: Szalay Csongor

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

Az Esernyő Akadémia 2. évada juúlius 31-én érkezik a Netflixre, a napokban pedig az első évadhoz is aktiválhatják a szinrkont.