Videó

Az Esernyő Akadémia 2. évadának szinkronos előzetese

Újabb sorozat érkezik szinkronosan a Netflix kínálatába. Az Esernyő Akadémia már a második évaddal fog jelentkezni, a szinkronos előzetes pedig előrejelzi, hogy visszamenőleg az 1. évad is kaphat szinkront a második bemutatkozása mellett. Lehet darálni ezerrel.

Az Esernyő Akadémia megérkezése a Netflixre egy újfajta szuperhős-sztorit mutatott be a közönségnek. Nem is sikerült rosszul, tekintve a népszerűségét és az elkészült második évadot. Gerard Way és Gabriel Bá képregényei alapján készült Az Esernyő Akadémia című sorozat, melyben egy nem éppen megszokott szuperhős történetet láthatunk a kissé diszfunkcionális Hargreeves gyerekek szemén keresztül.  Ha valamihez lehetne hasonlítani a sorozat különcségét, az a Doom Patrol lenne.

A 2. évad rögtön az első évad fináléja után indul, mikoris Vanya felrobbant egy darabot a Holdból, ami a Föld pusztulását okozta. Ötös teleportálással menti meg a Hargreeves családot. Ez a teleportálás időn és téren keresztül történik egészen a '60-as évek Dallasába. Ám ebben az időben is egy világvégét okozó fenyegetés van kialakulóban, amit az ő időugrásuk okozott. Az, hogy ez milyen bonyodalmakat okoz és hogyan oldják meg a készítők az okozott problémát, hamarosan kiderül, addig viszont itt a szinkronos előzetes a 2. évadhoz.Az Esrnyő Akadémia tagjai és képességeik: Luther - szupererő, Diego - lövedékek pályájának irányítása, Allison - bárkit rávesz bármire, Klaus - beszél a halottakkal, Ötös - teleportálás, időutazás, Ben - furcsa csápos dolgok, Vanya - hangmanipuláció, telekinézis, hangrobbanás, időjárás irányítás, stb

Az Esernyő Akadémia 2. évada július 31-én debütál a netflixen, várhatóan szinkronnal, amikor remélhetőleg az első évadhoz is aktiválják a magyar hangsávot.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.