MENTRUM
Videók

Az Esernyő Akadémia 2. évadának szinkronos előzetese

Újabb sorozat érkezik szinkronosan a Netflix kínálatába. Az Esernyő Akadémia már a második évaddal fog jelentkezni, a szinkronos előzetes pedig előrejelzi, hogy visszamenőleg az 1. évad is kaphat szinkront a második bemutatkozása mellett. Lehet darálni ezerrel.

Az Esernyő Akadémia megérkezése a Netflixre egy újfajta szuperhős-sztorit mutatott be a közönségnek. Nem is sikerült rosszul, tekintve a népszerűségét és az elkészült második évadot. Gerard Way és Gabriel Bá képregényei alapján készült Az Esernyő Akadémia című sorozat, melyben egy nem éppen megszokott szuperhős történetet láthatunk a kissé diszfunkcionális Hargreeves gyerekek szemén keresztül.  Ha valamihez lehetne hasonlítani a sorozat különcségét, az a Doom Patrol lenne.

A 2. évad rögtön az első évad fináléja után indul, mikoris Vanya felrobbant egy darabot a Holdból, ami a Föld pusztulását okozta. Ötös teleportálással menti meg a Hargreeves családot. Ez a teleportálás időn és téren keresztül történik egészen a '60-as évek Dallasába. Ám ebben az időben is egy világvégét okozó fenyegetés van kialakulóban, amit az ő időugrásuk okozott. Az, hogy ez milyen bonyodalmakat okoz és hogyan oldják meg a készítők az okozott problémát, hamarosan kiderül, addig viszont itt a szinkronos előzetes a 2. évadhoz.



Az Esrnyő Akadémia tagjai és képességeik: Luther - szupererő, Diego - lövedékek pályájának irányítása, Allison - bárkit rávesz bármire, Klaus - beszél a halottakkal, Ötös - teleportálás, időutazás, Ben - furcsa csápos dolgok, Vanya - hangmanipuláció, telekinézis, hangrobbanás, időjárás irányítás, stb

Az Esernyő Akadémia 2. évada július 31-én debütál a netflixen, várhatóan szinkronnal, amikor remélhetőleg az első évadhoz is aktiválják a magyar hangsávot.