Szinkron

A CURSED: Átkozott magyar hangjai

Pénteken mutatkozott be a Netflix új, nagyköltésgvetésű fantasy sorozata, amiben a 13 okom volt színésze kapott főszerepet.

A CURSED: Átkozott az Arthur-történet egy újraálmodása, mely Nimue szemén keresztül mutatja be az ismert történet egy újabb változatát. Nimue egy fiatal leány, akinek már megíródott a sorsa, végkifejlete pedig, hogy ő legyen a Tó asszonya. Anyja halála után váratlan partnerre talál Arthurban, együtt pedig egy olyan küldetésre indulnak, aminek során egy ősi kardot kell leszállítsanak Merlin számára. Utazása során Nimue a lázadás és a bátorság szimbólumává válik a Vörös paladinokkal és Uther királlyal szemben.

Katherine Langford még mindig keresi a magyar hangját. Eddig négyszer szólalt meg magyarul, mindig más hangján. Pekár Adrienn a Kszi, Simonban, Lamboni Anna a Tárbe ejtvében, Laudon Andrea a 13 okom voltban és most Nagy Katica az Átkozottban. Egyszer csak megtalálja a párját. Külön plusz pont Fekete Ernő behozatala a szereposztásba, aki tehetségének köszönhetően is könnyedén hozza ezt az iszákos varázslót. Vajon Szalay Csongornak a szerep kiosztásakor eszébe jutott Jack Sparrow és ezért esett Feketére a választása?

Több olyan színész is felbukkan még, akiket ritkábban hallhatunk a kelleténél. Csőre Gábor újra egy királyt alakít, a nagy öregek közül Beregi Péter személye emelendő ki, de Majsai-Nyilas Tünde és Bánfalvi Eszter is hallható, Ruszkai Szonja pedig a fiatal generációt erősíti. Hogy kiket hallhatunk még, az a további listából kiderül.

Nimue - Nagy Katica
Arthur  - Ember Márk
Merlin - Fekete Ernő Tibor
Pym - Tamási Niki
Gawain - Papp Dániel
Carden atya - Kőszegi Ákos
Morgana - Kis-Kovács Luca
Uther király - Csőre Gábor
Lenore - Majsay-Nyilas Tünde
Könnyező pap - Dévai Balázs
Mókus - Maszlag Bálint
Lady Lunette - Farkasinszky Edit
Celia - Csuha Bori
Sir Ector - Beregi Péter
Iris nővér - Ruszkai Szonja
Kaze - Bánfalvi Eszter
Sir Borley - Rosta Sándor
Red Spear - Nemes Takách Kata
Özvegy - Bertalan Ágnes
Cumber - Kardos Róbert
Abbot Wicklow - Fesztbaum Béla
Dof - Ágoston Péter
Nora apátnő - Horváth Zsuzsa
Rugen király - Schneider Zoltán
Dizier - Törköly Levente
Bors - Bácskai János
Eydis - Sipos Eszter Anna
Yeva - Vándor Éva
Mogwan - Baráth István

Magyar szöveg: Petőcz István
Hangmérnök: Halas Péter
Gyártásvezető: Vígvári Ágnes
Szinkronrendező: Szalay Csongor

A szinkront a Direct Dub Studios készítette.

A CURSED: Átkozott már megtekinthető a Netflixen, magyar szinkronnal is.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.