MENTRUM
Videók

A CURSED: Átkozott szinkronos előzetese

Ismerd meg Arthur király történetét egy másik szemszögből. A Netflix új sorozata napokon belül debütál.

Senkinek sem kell bemutatni Arthur királyt és a kerekasztal lovagjait, vagy épp Merlint, a varázslót, esetleg Sir Lancelotot. A Netflix új sorozata sem rájuk koncentrál, hanem inkább a Tó asszonyaként elhíresült Nimuéra. A CURSED: Átkozott című sorozat Frank Miller és Thomas Wheeler ugyanilyen című képregényén alapszik. A sorozat főszerepében Katherine Langford (10 okom volt, Kszi, Simon).

A CURSED: Átkozott az Arthur-történet egy újraálmodása, mely Nimue szemén keresztül mutatja be az ismert történet egy újabb változatát. Nimue egy fiatal leány, akinek már megíródott a sorsa, végkifejlete pedig, hogy ő legyen a Tó asszonya. Anyja halála után váratlan partnerre talál Arthurban, együtt pedig egy olyan küldetésre indulnak, aminek során egy ősi kardot kell leszállítsanak Merlin számára. Utazása során Nimue a lázadás és a bátorság szimbólumává válik a Vörös paladinokkal és Uther királlyal szemben.

Az előzetes alapján Langford még nem találta meg az állandó magyar hangját, Laudon Andrea és Pekár Adrienn után ezúttal Nagy Katica szólaltatja majd meg a színésznőt.



A CURSED: Átkozott első évada és annak 10 epizódja július 17-én debütál a Netflixen.