Videó

A CURSED: Átkozott szinkronos előzetese

Ismerd meg Arthur király történetét egy másik szemszögből. A Netflix új sorozata napokon belül debütál.

Senkinek sem kell bemutatni Arthur királyt és a kerekasztal lovagjait, vagy épp Merlint, a varázslót, esetleg Sir Lancelotot. A Netflix új sorozata sem rájuk koncentrál, hanem inkább a Tó asszonyaként elhíresült Nimuéra. A CURSED: Átkozott című sorozat Frank Miller és Thomas Wheeler ugyanilyen című képregényén alapszik. A sorozat főszerepében Katherine Langford (10 okom volt, Kszi, Simon).

A CURSED: Átkozott az Arthur-történet egy újraálmodása, mely Nimue szemén keresztül mutatja be az ismert történet egy újabb változatát. Nimue egy fiatal leány, akinek már megíródott a sorsa, végkifejlete pedig, hogy ő legyen a Tó asszonya. Anyja halála után váratlan partnerre talál Arthurban, együtt pedig egy olyan küldetésre indulnak, aminek során egy ősi kardot kell leszállítsanak Merlin számára. Utazása során Nimue a lázadás és a bátorság szimbólumává válik a Vörös paladinokkal és Uther királlyal szemben.

Az előzetes alapján Langford még nem találta meg az állandó magyar hangját, Laudon Andrea és Pekár Adrienn után ezúttal Nagy Katica szólaltatja majd meg a színésznőt.A CURSED: Átkozott első évada és annak 10 epizódja július 17-én debütál a Netflixen.

Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.