MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Azúrkék nyomok és te magyar hangjai

A Nick Jr. műsorára érkezik egy olyan új sorozat, melyben animációs és élőszereplős elemek egyszerre vannak jelen. Mutatjuk a magyar hangokat.

Az Azúrkék nyomok és te című műsorban a főszereplő Azúr, a kék kutyus és Josh, az embergazdija. Azúr nem tud beszélni, viszont mindenki más a környezetéből igen, pl. a fiók és a vödör is. Ezért Josh tolmácsolja mit szeretne mondani Azúr nekünk, a nézőknek. A sorozatban Azúr különböző nyomokat hagy, amiket Josh a nézőkkel együtt old meg, a segítségükre lesznek a környezetbeli tárgyak is.

A magyar előzetesekből már tudhatjuk, hogy Czető Roland lett Josh hangja, viszont az énekhangjára csak most derült fény. A dalos részekre Sánta László ugrik be. A magyar változatban feltűnik még Beregi Péter is, akit elég ritkán hallani mostanság, szóval igazán nagy megtiszteltetés a sorozat számára, hogy elvállalta a sószóró szerepét. A rendezést Egyed Mónika viszi, aki Az állatkert című műsort is készítette, de a legújabb Tini titánok, harcra fel! epizódjait is rendezi.


Josh - Czető Roland, énekhangja Sánta László
Postaláda - Gubányi György István
Borsnéni - Kovács Nóra
Sóbácsi - Beregi Péter
Billycsirke - Szokol Péter
Fahéj, Fiók - Réti Adrienn
Felizia, Óra - Pekár Adrienn
Joe - Karácsonyi Zoltán
Kenguru - Molnár Ilona
Lapát - Kelemen Noel
Mitérez-Fred - Czető Ádám
Steve - Baráth István
Szappan - Maszlag Bálint
Vödör - Kobela Kira

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Csányi Zita
Dalszöveg: Weichinger Kálmán
Hangmérnök: Erdélyi Imre
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Zenei rendező: Posta Victor
Szinkronrendező: Egyed Mónika
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

Az Azúrkék nyomok és te március 30-tól hétköznap 19:15-kor a Nick Jr.-on lesz látható, április 4-étől pedig a Nickelodeon hétvége reggeleit is színesíti.