Szinkron
Ifjúsági

Az Azúrkék nyomok és te magyar hangjai

A Nick Jr. műsorára érkezik egy olyan új sorozat, melyben animációs és élőszereplős elemek egyszerre vannak jelen. Mutatjuk a magyar hangokat.

Az Azúrkék nyomok és te című műsorban a főszereplő Azúr, a kék kutyus és Josh, az embergazdija. Azúr nem tud beszélni, viszont mindenki más a környezetéből igen, pl. a fiók és a vödör is. Ezért Josh tolmácsolja mit szeretne mondani Azúr nekünk, a nézőknek. A sorozatban Azúr különböző nyomokat hagy, amiket Josh a nézőkkel együtt old meg, a segítségükre lesznek a környezetbeli tárgyak is.

A magyar előzetesekből már tudhatjuk, hogy Czető Roland lett Josh hangja, viszont az énekhangjára csak most derült fény. A dalos részekre Sánta László ugrik be. A magyar változatban feltűnik még Beregi Péter is, akit elég ritkán hallani mostanság, szóval igazán nagy megtiszteltetés a sorozat számára, hogy elvállalta a sószóró szerepét. A rendezést Egyed Mónika viszi, aki Az állatkert című műsort is készítette, de a legújabb Tini titánok, harcra fel! epizódjait is rendezi.

Josh - Czető Roland, énekhangja Sánta László
Postaláda - Gubányi György István
Borsnéni - Kovács Nóra
Sóbácsi - Beregi Péter
Billycsirke - Szokol Péter
Fahéj, Fiók - Réti Adrienn
Felizia, Óra - Pekár Adrienn
Joe - Karácsonyi Zoltán
Kenguru - Molnár Ilona
Lapát - Kelemen Noel
Mitérez-Fred - Czető Ádám
Steve - Baráth István
Szappan - Maszlag Bálint
Vödör - Kobela Kira

Bemondó: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Csányi Zita
Hangmérnök: Erdélyi Imre
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Egyed Mónika

Az Azúrkék nyomok és te március 30-tól hétköznap 19:15-kor a Nick Jr.-on lesz látható, április 4-étől pedig a Nickelodeon hétvége reggeleit is színesíti.
Hozzászólások
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Bejelentkezve, mint:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In rhoncus vulputate felis. Duis lorem mauris, ultrices eu libero non, aliquet porttitor felis. Aenean eu nisl mattis, vehicula tortor sed, vulputate massa. Vestibulum at velit sit amet lectus pellentesque consequat. Quisque cursus hendrerit nunc, at egestas libero. Phasellus vel tincidunt augue, in volutpat turpis. Nullam in nibh ac odio varius tincidunt.