MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Kő, Papír, Olló magyar hangjai

A Nickelodeon vadiúj sorozata alig pár nappal az amerikai bemutató után érkezik meg hozzánk is.

Kő, Papír és Olló három legjobb barát, akik egy közös lakásban laknak, és mindenért versengenek. Hétről hétre apró problémáik vannak, amelyek mindig kicsúsznak a kezükből - mondja a hivatalos leírás. Igazából a sorozat mindenféle előítélet nélkül izgalmasnak ígérkezik, elég ha az előzeteseket megnézzük. Humorban, őrült ötletekben gazdagnak tűnik, melyeknek alaposan megágyaznak a nemmindennapi karakterek, akik ugye mindennapos használati tárgyak is egyben.

Igazából egy vicces sorozat olyan színészeket is igényel, akik jártasak is a humoros történetekben. Markovics Tamás továbbra is az egyik sokat használt szinkronhangunk, de főszerepben nem hallani már olyan sokszor, mint a 2010-es években. Ez a sorozat megidézi azokat az időket és a menőnek kinéző Ollót szólaltathatja meg. Baráth István nélkül nincs sorozat! A Kő, Papír, Ollóban a kicsit butácska Követ szólaltatja meg. Végül pedig a mindig mindent tudó Papír is a főszereplők sorát erősíti, magyar hangja pedig az a Molnár Levente, aki a gyerekműsorokból méltatlanul van hanyagolva.



Olló - Markovics Tamás
Kő - Baráth István
Papír - Molnár Levente
Ceruza - Hermann Lilla

További Magyar hangok: Berzsenyi Benedek, Cserna Lulu, Farkas Fanni, Hám Bertalan, Janicsek Péter, Orbán Gábor, Pintér Gábor Attila, Fekete Linda, Láng Balázs, Náray Erika

Főcímdal: Markovics Tamás, Baráth István, Molnár Levente
Főcím: Kisfalusi Lehel
Magyar szöveg: Berzsenyi Márta
Szinkronrendező: Berzsenyi Márta

A szinkront a Labor Film Szinkronstúdió készítette.

A Kő, Papír, Olló február 19-étől hétköznap 16:30-kor követhető a Nickelodeon műsorán.

Csatornák
Nickelodeon