MENTRUM
Szinkron

A V generáció magyar hangjai

Szigorúan felnőtteknek szánt sorozat a The Boys világából!

A V generáció visszarepít A fiúk világába. Az új sorozat Amerika egyetlen szuperhős-egyetemén játszódik. A tehetséges hallgatók feszegetik az erkölcsi határaikat, versengenek azért, hogy az egyetem ranglistáján emelkedjenek, és csatlakozhassanak a Hetekhez, a Vought International elit szuperhőscsapatához. Amikor az iskola sötét titkaira fény derül, el kell dönteniük, milyen hősök lesznek.

A The Boys spinoffjának szinkronja igyekszik figyelembe venni az alapsorozatot és annak magyar változatát, mindez az egyező stúdiónak köszönhető. Ezáltal következnek a megszokott stábtagok, vagyis Imri László, mint a szövegíró, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a szuperhősök világában, és három évadnyi The Boys van maga mögött, emiatt sem lehet idegennek mondani ezt a sorozatot. Dezsőffy Rajz Katalinnak köszönhetően pedig a magyar hangok változatossága, és átláthatósága köszönhető. Ennek ellenére sikerült a spinoffba is beválogatni Kertész Pétert, aki az alapsorozatban Giancarlo Esposito magyar hangja volt, aki Stan Edgart alakította.

Mivel alapjába véve tinik vannak a középpontba, hozzájuk illő fiatal színészekkel kellett dolgoznia a szinkronrendezőnek. A sokszor, sok helyen hallottak mind feltűnnek, úgy mint Lamboni Anna, Laudon Andrea vagy Baráth István. Utóbbi egyébként visszakapta azt a színészt (Chance Perdomo), akit a Sabrina hátborzongató kalandjaiban szinkronizált négy évadon keresztül. A tipikus szinkronhangok mellett több pályája elején járó fiatalt is foglalkoztat a szinkron.



Marie - Lamboni Anna
André - Baráth István
Emma - Dögei Éva
Cate - Laudon Andrea
Jordan - Szabó Luca
Jordan - Nikas Dániel
Sam - Kerek Dávid
Shetty - Juhász Réka
Brink - Kertész Péter
Ashley - Sodró Eliza
Liam - Rákos Olivér
Vanessa - Nádasi Veronika
Justine - Pekár Adrienn
Courtenay - Fekete Linda
Polaritás - Dévai Balázs
Jeff - Bergendi Áron
Bourke - Czvetkó Sándor
Luke - Ertl Zsombor
Hailey - Mohácsi Nóra
Tiffany - Solecki Janka
Paul - Bodrogi Attila
Ibarra - Czirják Csilla
Marie fiatalon - Engel-Iván Lili
X-pressz - Szabó Máté
Mélység - Fehér Tibor
Madelyn Stillwell - Spilák Klára
Neuman - Nagy Blanka
Ashley - Sodró Eliza
Szintén Ashley - Kanyó Kata
Hazafi - Makranczi Zalán
Billy Butcher - Debreczeny Csaba
Katonasrác - Galambos Péter
Mallory - Kovács Nóra

További magyar hangok: Atlasz Barnabás, Boldog Gábor, Geri Tamás, Kukovecz Ákos, Hám Bertalan, Tárnok Csaba, Bergendi Áron, Megyeri János, Juniki Noémi, Farkas Fanni, Pigler Emília, Gál Réka, Hám-Kereki Anna, Szabó Szása, Ács Balázs, Antal Sára, Bukovszky Orsolya, Fülöp Tamás, Kapácsy Miklós, Lukács Ádám, Bíró Kristóf, Ferenci Péter, Puskás Dorka, Bukovszky Orsolya, Péter Richárd, Stern Dániel, Tóth Dominik, Incze Ildikó, Hegedüs Johanna, Nyomárkai Zsigmond, Turi Péter, Vatamány Atanáz

Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök: Gajda Mátyás
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Kreatív felelős: Kamper Gergely
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Haramia Judit

A szinkront az Iyuno Hungary készítette.

A V generáció első három része már elérhető a Prime Video kínálatában, a nyolc részes első évad újabb részei pedig péntekenként érkeznek a szolgáltató kínálatába.

Csatornák
Streaming