MENTRUM
Szinkron
Anime

Profi stábbal készül rajongói szinkron a Steins;Gate animéhez – íme a magyar hangok listája

A DragonHall csapata egy újabb nagyszerű kezdeményezésbe vágta a fejszéjét, melynek eredményét hamarosan a közönség is láthatja.

A WataMote vagy épp az Elfen Lied után a DragonHall csapata újabb teljesen önköltségen finanszírozott, profi stúdióban és szinkronstábbal magyar nyelvre szinkronizált anime sorozatok sugárzását tűzte ki céljául. Ennek a kezdeményezésnek a következő darabja a Steins;Gate című 24 részes anime. A sorozat epizódjai szeptember 12-től minden kedden 21:00-kor debütál a csapat saját online tévéjén, a Dragon Hall TV-n, valamint adás után visszanézhetőek lesznek a weboldalukon.



A különc tudós, Rintarou Okabe véget nem érő szomjúságot érez a tudományos felfedezés iránt. Barátjával, Mayuri Shiinával és szobatársával, Itaru Hashidával együtt Rintarou megalapítja a Future Gadget Laboratory-t annak reményében, hogy olyan technológiai újításokat hozzon létre, amelyek megzavarják az emberi pszichét. A nagyságra vonatkozó állítások ellenére a trió egyetlen figyelemre méltó "kütyüje" egy mikrohullámú sütő, amely rejtélyes erővel rendelkezik ahhoz, hogy a banánt zöld trutyivá változtassa.

Amikor azonban Rintarou úgy dönt, hogy részt vesz Kurisu Makise idegtudós időutazásról szóló konferenciáján, furcsa események sorozatát tapasztalja meg, amelyek elhitetik vele, hogy a mikrohullámú sütőjében több van, mint amilyennek látszik. Rintarou nyilvánvalóan képes szöveges üzeneteket küldeni a múltba a mikrohullámú sütő használatával, majd tovább foglalkozik az "időgéppel", felkeltve a SERN titokzatos szervezet haragját és figyelmét.



Magyar hangok:

Okabe Rintarou - Juhász Zoltán
Shiina Mayuri - Hermann Lilla
Hashida Itaru - Seszták Szabolcs
Makise Kurisu - Nemes Takách Kata
Amane Suzuha - Tamási Nikolett
Urushibara Ruka - Csifó Dorina
Faris NyanNyan - Laudon Andrea
Kiryuu Moeka - Berkes Boglárka
Tennouji Yuugo - Schneider Zoltán
Tennouji Nae - Engel-Iván Lili
Dr. Nakabachi - Végh Péter

Magyar szöveg: Parajdi Kornélia / Szundi Anett
Lektor: Lehoczki Péter
Hangmérnök: Csabai Dániel
Vágó: Csetneki József
Gyártásvezető: Mészáros Szilvia
Szinkronrendező: Gulás Fanni
Produkciós vezető: Dumetovics János

A szinkron a DragonHall+ megbízásából a Budapest Audió Stúdióban készült 2022-ben.

A Steins;Gate tehát megtalálható szeptember 12-től a Dragon Hall kínálatában.

Csatornák
Streaming