MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Rubble és a brigád magyar hangjai

Napokon belül debütál A mancs őrjárat spinoffja, melyben főszereplőnek Rubble-t tették meg. Vajon a szinkron mennyire igazodik az anyasorozatéhoz?

Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van.

Már a 10. évadában jár A mancs őrjárat, több különkiadással és a második mozifilmmel a küszöbön az egyik legsikeresebb franchise-ról beszélünk. A több mint 200 epizóddal rendelkező sorozat az évek során megannyi új karaktert vezetett be, elkerülve a szinkronhangok ismétlődését a hangok cserélődését egy-két kivételt leszámítva.  Kijelenthetjük tehát, hogy az elmúlt tíz év során kiváló munkát végzett az SDI/Iyuno Hungary, és úgy tűnik a spinoff sem okoz nagyobb problémát nekik. Természetesen a főszereplő Rubble továbbra is Baráth István hangján szól majd a gyerekekhez, ahogyan az ismert beugró vendégszereplők is ismerősen fognak csengeni. Az új sorozat új szereplői pedig nem akárkikre lettek kiosztva, biztosan hamar megszerettetik a nézőkkel ezeket az új karaktereket.



Rubble - Baráth István
Mix - Dér Mária
Charger - Hám Bertalan
Wheeler - Ágoston Péter
Motor - Andrádi Zsanett
Gravel - Borbiczki Ferenc
Crane - Bozó Andrea
Shelley - Elek Ferenc
Speed - Karácsonyi Zoltán
Juniper - Kereki Anna
Goodway - Kocsis Mariann

Bemondó: Baráth István
Főcímdal: Szabó Máté
Magyar szöveg: Horváth Anikó
Zenei felelős és dalszöveg író: Császár Bíró Szabolcs
Hangmérnök: Böhm Gergely
Vágó: Házi Sándor
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Csere Ágnes
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az Iyuno Hungary készítette.

A Rubble és a brigád szeptember 4-étől hétköznap 6:55-kor és 17:30-kor jelentkezik új részekkel, melyet A mancs őrjárat szintén vadiúj részei vezetnek fel.

Csatornák
Nick Jr.