MENTRUM
Szinkron

A One Piece magyar hangjai

Ma debütált a One Piece élőszereplős adaptációja méghozzá magyar szinkronnal.

Az Oda Eiichiro azonos nevű ikonikus mangáján alapuló történet Monkey D. Luffyt követi, aki egy ördöggyümölcs elfogyasztása után képessé válik arra, hogy rugalmassá változtassa testét. Bejárja az egzotikus szigetek és hatalmas óceánok fantasztikus világát, és keresi a legendás One Piece néven ismert kincset.

Nagyszerű! Ilyen és ehhez hasonló nagy szavakat tudunk mondani a One Piece szinkronjáról. Egyes fórumokon a Luffy - Kenéz Ágoston párosítást kritizálták, miszerint ezt a karaktert nem ezzel a hanggal képzelték ez a rajongók, akik már a kezdetek óta követik az eredeti animét, de be kell, hogy valljuk, ehhez a folyton vidám karakterhez nagyon is illik Ágoston játékosabb hangszíne, akinek nem is ez az első animéje vagy animéhez kapcsolható műsora. Ha számít bármit is ez a tény. Sok nagyszerű színészt hallhatunk akár a legkisebb szerepekben is. A szereposztást Molnár Ilonának köszönhetjük, akinek több évnyi tapasztalata van az animékkel, hiszen szinte nem volt olyan anime, amiben ne hallottuk volna az A+ és Animax idejében. Ha valaki, akkor ő tudhatja mitől döglik az anime rajongó.



Monkey D. Luffy - Kenéz Ágoston
Nami - Menczel Andrea
Roroonoa Zoro - Ember Márk
Usopp - Gacsal Ádám
Sanji - Szatory Dávid
Arlong - Schneider Zoltán
Koby - Nagy Gereben
Helmeppo - Dér Zsolt
Morgan - Rába Roland
Shanks - Dévai Balázs
gyerek Luffy - Kovács András Bátor
Gol D. Roger - Epres Attila
Buggy - Patkós Márton
Mázlis Roux - Elek Ferenc
Alvida - Kokas Piroska
Garp - Csankó Zoltán
Cabaji - L. Nagy Attila
Makino - Kanyó Kata
Bogard - Szabó Máté
Nezumi - Welker Gábor
Kuroobi - Bognár Tamás
Nojiko - Lamboni Anna
Genzo - Zöld Csaba

További magyar hangok: Seder Gábor, Szabó Máté, Papucsek Vilmos, Mezei Kitty, Szrna Krisztián, Fehérváry Márton, Schmidt Karolina, Vámos Mónika, Bor László, Jaskó Bálint, Láng Balázs, Galambos Péter, Hannus Zoltán, Czető Roland, Olt Tamás, Szabó Andor, Hám-Kereki Anna, Sörös Miklós, Rigler Renáta, Oroszi Tamás, Gardi Tamás, Galiotti Barbara, Cserna Lulu, Orosz Gergely, Staub Viktória, Farkas Zita

Magyar szöveg: Tóth Gábor
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: László László
Gyártásvezető: Kablay Luca
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Haramia Judit

A szinkront az Iyuno Hungary készítette.

A One Piece 8-részes első évada már elérhető a Netflixen.

Csatornák
Netflix