MENTRUM
Szinkron

A Titkos invázió magyar hangjai

Thrillesebb hangvételben, de jól megszokott magyar szinkronnal érkezett a Titkos invázió a Disney+-ra.

A Marvel Studios új sorozatában, a Titkos invázióban, mely az MCU jelenében játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy egy alakváltó Skrullok csoportja titkos inváziót hajt végre a Földön. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, hogy együtt versenyt fussanak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.

Tabák Katának jár ismét az elismerés, hiszen ügyesen rakta ki újfent a puzzle darabjait ahhoz, hogy a szinkronos MCU ne essen darabokra. Természetesen az eddig megismert és jól ismert szereplőkkel nem volt gondja, újra a megszokott párosokat hallhatjuk. Az új szereplők esetében pedig sikerült eddig ritkán hallott, de ügyes színészeket találnia, ezzel pedig némelyiküknek ugródeszkát biztosítva a szinkron világában.

Kata mellől persze ezúttal sem hiányozhatott Gáspár Bence, aki a magyar szöveget pofozta ki, valamint Aradi Gergely szakértelme nélkül sem lenne olyan a végeredmény, mint amilyet megszokhattunk.



Nick Fury - Gáti Oszkár
Talos - Mihályfi Balázs
Gravik - Vizi Dávid
Pagon - Jankovics Péter
Beto - Kövesi Zsombor
G'iah - Páder Petra
Sonya Falsworth - Szőlőskei Timea
James Rhodes / Hadigép - Takátsy Péter
Maria Hill - Szinetár Dóra
Everett K. Ross - Görög László
Prescod - Fillár István
Ritson elnök - Jakab Csaba

További magyar hangok: Bartók László, Bérces Gabriella, Bordás János, Fáncsik Roland, Fehérváry Márton, Fekete Anna Luca, Hirling Judit, Majorfalvi Bálint, Németh Attila István, Pásztor Tibor, Rohonyi Barnabás, Seder Gábor,Szabó Szása, Viczián Ottó

Magyar szöveg: Gáspár Bence
Szakértő: Aradi Gergely
Felvevő hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szinkronrendező: Tabák Kata
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio készítette.

A Titkos invázió minden szerdán jelentkezik új részekkel a Disney+-on.

Csatornák
Disney+