MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Ninjago: Sárkányok birodalma magyar hangjai

Vadiúj Ninjago-sorozat érkezik a magyar képernyőkre.

A Ninjago-sziget egykor egyedül volt a Végtelen-tengerben, és csak varázslat révén kapcsolódott össze a mítoszok és legendák távoli birodalmaival. Egészen az Egyesülésig. Ez a titokzatos esemény hirtelen egyesítette ezeket a birodalmakat, és a Ninjago-szigetet egyetlen kontinenssé változtatta egy bolygón, amely tele van kalandokkal, erővel, rejtélyekkel és… sárkányokkal! De a gonosz erők azt tervezik, hogy a sárkányok erejét felhasználják az új világ elpusztítására.

Az Egyesülés volt az az idő is, amikor minden nindzsa örökre eltűnt. Vagy csak úgy tűnt…

Két kezünk nem elég már ahhoz, hogy számon tartsuk, mióta is fut már a Ninjago-sorozat, idén viszont egy új széria indult, ami folytatja az előző sorozatban történteket. Nem rebootról van szó tehát, de nem is spinoffról, így hát ismerős arcokkal is találkozhatunk a sorozat során, ezért a megrendelő és a szinkronstúdió is figyelt rá, hogy ezek az állandó szereplők a megszokott hangjaikat kapják vissza. Ennek értelmében Baradlay Viktor visszatért Lloyd-ként, azaz a Zöld nindzsaként, az évad során pedig további nindzsák is tiszteletüket teszik. Ebben a szériában viszont ő a főszereplő, illetve két nindzsa-tanonc, aikekt egyengetnie kell majd az útjukon. Ezt a két tanoncot Staub Viktória és Baráth István szólaltatják meg.



Lloyd Garmadon - Baradlay Viktor
Sora - Staub Viktória
Arin - Baráth István
Nya - Molnár Ilona
Zane - Széles Tamás
Kai - Markovics Tamás
Ras nagyúr, könyvmoly - Kisfalusi Lehel
Beatrix Császárnő - Kovács Olga
Rapton - Renácz Zoltán
Dr. LaRow - Sipos Eszter Anna
Kreel - Zakariás Éva
Dorama - Láng Balázs
Lobbo - Szokol Péter
Crag-Nor - Papucsek Vilmos
Suetonius - Magyar Bálint
Marcus - Szabó Andor
Euphrasia - Kardos Eszter
Wu szenszei - Pálfai Péter
Jordana - Rádai Boglárka
Wyldfyre - Sági Tímea
Eredendő sárkány - Törköly Levente

További magyar hangok: Orosz Gergely, Orbán Gábor, Majorfalvi Bálint, Fábián Nikolett, Tóth Csanád, Weigert Viktor, Makray Gábor

Magyar szöveg: Lai Gábor
Szinkronrendező: Császár Bíró Szabolcs

A Ninjago: Sárkányok birodalma már elérhető magyar szinkronnal a Netflix kínálatban, június 26-tól pedig a Cartoon Network is bemutatja az epizódokat.

Csatornák
Cartoon Network