MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Jetikölyök: Láthatatlan város magyar hangjai

Újabb sorozat a DreamWorks kínálatából, amit a Minimax hoz el a magyar képernyőkre.

Yi, Jin, Peng és szeretetreméltó jeti barátjuk, Everest rájön, hogy egy egész varázslatos világ van odakint, és most még közelebb van, mint gondolják. Amikor felfedezik, hogy környezetük hemzseg a segítségükre szoruló varázslatos lényektől, a gyerekek rendkívüli és szívből jövő kalandokra indulnak városukban és még azon is túl.

Mint tudjuk, ez a sorozat is a DreamWorks egyik mozifilmjén alapszik, illetve annak folytatása, ezért ilyenkor nekünk nézőknek vannak egyfajta elvárásaink a szinkront illetően, ha már egy ismert film az alap. Ezeket az elvárásokat érdemes néha alább adni, vagy épp teljesen elengedni, mert több tényező is befolyásolja a munkafolyamatot, amiért egy kisebb költségvetésű sorozat szinkronja nem egyezik meg egy drágább mozifilmével. Természetesen, mikor lehetőség van, általában mindegyik hazai szinkronstúdió és annak munkatársai, valamint a megrendelő is arra törekszik, hogy ismerős hangokon szólaljanak meg az ismerős szereplők. Eme sorozat esetében félig-meddig sikerült csak teljesíteni ezt a feladatot. Hogy ez mit is jelent, alább a listában ti is láthatjátok. 

Yi - Mikecz Estilla
Jin - Boldog Gábor
Peng - Gáll Dávid
Mr. Burnish - Harsányi Gábor
Nai Nai - Halász Aranka
Mei - Nagy Katica
Dr. Zarah - Pálfi Katalin
Mr. Yang - Moser Károly
Alice - Huszárik Kata
Everest - Szokol Péter

További magyar hangok: Csifó Dorina, Megyeri János, Czető Ádám, Majorfalvi Bálint, Ferenci Péter, Vári János, Ósor István, Szarvas Balázs, Sipka Gábor, Juhai Bence, Joó Erik, Mladoniczki Dávid, Gyenis Erika, Oláh Orsolya, Boldizsár Tünde, Kálmán Henrietta, Keviczky Szilvia

Főcím: Zahorán Adrienne
Magyar szöveg: Bakó-Medvegy Alexandra 
Hangmérnök és vágó: Pap Krisztián
Gyártásvezető: Farkas Márta
Szinkronrendező: Hirth Ildikó

A szinkront a Minimax megbízásából a Direct Dub Studios készítette.

A Jetikölyök: Láthatatlan város mindennap 16:00-kor követhető a Minimaxon.

Csatornák
Minimax