MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Monster High magyar hangjai

A 2023-as KCA után betekintést nyújt a Nicktoons a legújabb sorozatába, a Monster Highba.

Híres szörnyek tinédzser gyermekeit lehet követni ebben a sorozatban, amint felfedezik, kik ők, elfogadják a különbözőségeiket, és megtanulnak hevesek és rettenthetetlenek lenni egy helyen, ahová mindannyian tartoznak: a Monster High-ban. A középpontban Clawdeen Wolf, Draculaura, Frankie Stein és Deuce Gorgon áll, akik tanulmányaik mellett társadalmi és személyes életüket is úgy alakítják, hogy megtanulják felfedezni, kik is ők, és magukévá teszik egyedi személyiségüket, miközben minden akadályt megpróbálnak legyőzni, hogy vad és rettenthetetlen vadállatként tűnjönek ki.

A magyar változat a Labor Filmben készült, ahol Lai Gábor írta a magyar szöveget, Gaál Erika rendezett, ő pedig úgy gondolta, hogy az eddig leginkább csak mellékszerepekben feltűnő Fritz Évát ideje kipróbálni főbb szerepben is. Mi ezt támogatjuk is, a premierkor pedig kiderül, hogyan sikerült megoldania a feladatot. Rajta kívül Magyar Viktória is a főszereplők sorában lesz hallható, Boldog Emese és Penke Bence társaságában. Sok ismerős név tűnik még fel a stáblistán, ezt pedig alább el is lehet olvasni.

Clawdeen - Fritz Éva
Frankie - Magyar Viktória
Draculaura - Boldog Emese
Deuce - Penke Bence
Cleo - Kardos Eszter
Lagoona - Faluvégi Fanni
Romulus - Kékesi Gábor
Vércse - Nádasi Veronika
Dracula - Galbenisz Tomasz
Apollo - Holl Nándor
Heath - Nagy Gereben
Spectra - Gyenis Erika
Toralei - Károlyi Lili
Howleen - Miklós Eponin
Blair - Szász Borisz
Barkimedes - Czető Ádám

Magyar szöveg: Lai Gábor
Szinkronrendező: Gaál Erika

A szinkront a Labor Film Szinkronstúdió készítette.

A Monster High betekintője március 8-án 18:30-tól a Nicktoonson, a sorozat további részei pedig árpilistól a Nicktoonson és a Nickelodeonon lesznek követhetőek.

Csatornák
Nicktoons