MENTRUM
Szinkron

A Chicago Med magyar hangjai

Amerika egyik jelenlegi legnépszerűbb franchise-a, a Chicago-sorozat harmadik darabja a SkyShowtime-nak köszönhetően érkezik a magyar otthonokba.

A város legképzettebb orvosi csapatának tagjai életeket mentenek meg, miközben egyedülálló személyes problémáik közt navigálnak. A Gaffney Chicago Medical Center elhivatott orvosokból, ápolónőkből és személyzetből álló elit csapata nap mint nap kihívásokkal néz szembe, miközben megteszik, amit kell, hogy kezeljék pácienseiket, néha meglepően ötletes módszerekkel.

Sajnos egy ilyen nagy tévés univerzumot szinkron szempontból nagyon nehéz kezelni, hiszen minden epizódban legalább egy, de inkább két-három eset is megoldásra vár, emiatt az epizódszereplők száma az egekbe is szökhet évadonként. És akkor még nem beszéltünk a népes főszereplőkről. A Chicago Med előtt már debütált idehaza a Lángoló Chicago és a Bűnös Chicago is, amelyek tíz vagy több évaddal is rendelkeznek már. A korábbi két sorozat esetében is próbáltak figyelni az alapszereplők hangjaira és arra, hogy ne ismétlődjenek a két sorozatban. Nos, kisebb-nagyobb sikerrel ezt sikerült is megoldani, de nem tökéletesen. Emiatt elnézhetjük a Chicago Mednek is, ha akadnak ismerős hangok az anyasorozatokból. Bár azért ne vegyük el az érdemet a szinkront készítő csapattal, hogy azért igyekeztek ők is a lehetőségekhez képest.

Will Halstead - Szatory Dávid
April Sexton - Lamboni Anna
Natalie Manning - Bogdányi Titanilla
Sarah Reese - Gáspár Kata
Connor Rhodes - Szabó Máté
Ethan Choi - Karácsonyi Zoltán
Sharon Goodwin - Kocsis Mariann
Maggie Lockwood - Nádasi Veronika
Ava Bekker - Csifó Dorina
Rahm Emanuel - Varga T. József
Doris - Ágoston Katalin
Sam Abrams - Fekete Zoltán
Christopher Herrmann - Sörös Miklós
Sam Zanetti - Molnár Ilona
Curry - Laudon Andrea
McNeal - Pál Tamás
Emily Choi - Náray Erika
Joey Thomas - Borbíró András

Magyar Viktória, Gyöngy Zsuzsa, Berkes Bence, Szabó Luca, Epres Attila

A Chicago Med február 14-étől megtalálható a SkyShowtime kínálatában.

Csatornák
Streaming