MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Batwheels magyar hangjai

A Boomerang bemutatta új sorozatát, mely lényegében a márciusi átalakulást jelzi előre.

A Batwheels egy animációs akció-kaland-vígjátéksorozat, amelynek főszereplői a DC-univerzum ikonikus járműhősei. Egy hihetetlen bűnüldöző csapat, akik azért dolgoznak, hogy megtisztítsák Gotham City utcáit

Meglepő módon tele van nagyszerű színészekkel a sorozat magyar változata, ez főleg amiatt is meglepő, mivel egy óvodásoknak szóló sorozatról beszélünk a Warner berkeiből. Nem tudunk kiemelni csupán egy-egy színészt, hiszen még a legkisebb szerepre mondhatni egy nagyobb színészt sikerült igazolni. A főszereplőt Markovics Tamásnak találták ki, és milyen jó, hogy nem egy fiatal kollégáját választották ki ehhez a még gyerek szerephez, hiszen az csak rontott volna rajta. De Batmanként hallhatjuk Törköly Leventét (milyen kár, hogy nem Sótonyi Gábort), aki most is tökéletesen hozza amit kell, Háda Jánosról pedig tudjuk, hogy tud őrült karaktereket is hozni, sőt, és bár egy másik környezetben jól állna neki Joker is, de itt túl fiatalos kinézetet kapott a bűn bohóc hercege, akivel nem teljesen passzol a hang, viszont szokható.



Bam - Markovics Tamás
Redbird - Gáll Dávid
Bibi - Hegedüs Johanna
Batwing - Pekár Adrienn
Buff - Penke Bence
Batkompjúter - Kovács Nóra
Moe - Szentirmai Zsolt
Batman - Törköly Levente
Robin - Szabó Andor
Batgirl - Bogdányi Titanilla
Joker - Háda János
Harley Quinn - Mezei Kitty
Pingvin - Czvetkó Sándor
Mr. Fagy - Seder Gábor
Rébusz - Hamvas Dániel
Gonosz kompjúter, azaz a Zoom Liga vezére - Papucsek Vilmos
Crash - Moser Károly
Kacsa - Bodrogi Attila
Jeges - Renácz Zoltán
Quizz - Baráth István
Jestah - Csifó Dorina
Trükkös - Kádár-Szabó Bence
Méregcsók - Solecki Janka
Macskanő - Kelemen Kata
Toyman - Fekete Zoltán

A Batwheels bevezető filmje március 18-ig többször is megismétlésre kerül a Boomerangon és a Cartoon Networkön különböző időpontokban, majd később a Cartooniton lesz követhető a sorozat.