MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Star Falls magyar hangjai

Sok éve a Nickelodeon reklámmentes adásváltozatán futott ez a saját gyártású sorozat, hasonlóan a See Dad Runhoz, aminek tavalyig mondhatni elveszettnek volt kijelentve a magyar változata. Hátha a Star Falls is leadásra kerül valahol, valamikor.

Sophia Miller egy átlagos tinédzser, aki Star allsban él, egy hétköznapi kisvárosban. Craig Brooks népszerű hollywoodi színész, Diamond, Phoenix és Bo Brooks apja. Egy nap leköltöznek Star Fallsba, ahol Sophia is él és egyetlen célja van: anyukáját boldoggá tenni. Sophia összebarátkozik Diamonddal, akik a különbségeik ellenére kalandra, szórakozásra és testvéri kapcsolatra találnak, és nem mellesleg küldetésüknek tartják, hogy összehozzák a szüleiket.

A szereposztás kiválóra sikeredett, a lányokat ifjú tehetségek szólaltatják meg, akik közt nem csak a képen van meg a kémia, hanem hangjukban is. A két szülőt, akit össze kell hozni, azt Solecki Janka és Varga Gábor játékában hallhatjuk. Volt egy időszak, amikor poénként terjedt a neten, hogy Solecki Janka kapja a Comedy Central új sorozatainak anyuka szerepeit, ez a szereposztás pedig csak ráerősít erre a véletlenre, mégha más a csatorna is. Varga Gábort pedig mindig jó hallani főszerepben.



Sophia - Mayer Szonja
Diamond - Vida Sára
Beth - Solecki Janka
Craig - Varga Gábor
Phoenix - Bogdán Gergő
Bo - Sándor Barnabás
Nate - Pál Dániel Máté
Lou - Forgács Gábor
Ginger - Kokas Piroska
Kris - Boldog Gábor
Vince - Holl Nándor
Speedmeyer - Kapácsy Miklós
Cynthia - Orosz Anna
Kate - Ősi Ildikó  
Kimmy - Pekár Adrienn
King Nagyi - Réti Szilvia 
Rovarirtó - Szentirmai Zsolt
Joanna - Vámos Mónika 
Kevin - Varga Rókus

Főcím: Korbuly Péter
Magyar szöveg: Csányi Zita
Hangmérnök: Kállay Roland, Hadfi Dezső, Bőhm Gergely
Vágó: Wünsch Attila, Csabai Dániel, Pilipár Éva
Gyártásvezető: Molnár Melinda
Szinkronrendező: Pupos Tímea
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A Star Falls nem látható a Nickelodeonon.

Csatornák
Nickelodeon