MENTRUM
Szinkron

Új szinkront kapott a Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem

Az HBO gondolt egyet és új szinkront készíttetett a Ghost in the Shell - Páncélba zárt szellem animéhez. Mert az előző két verzió nem volt elég, kell egy újabb, egy saját.

A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.

Rég volt ilyen, de megfelelő információ hiányában a saját fülünkre kellett hagyatkoznunk az alábbi lista összehasonlításakor. Vannak fix pontok, amiben biztosak vagyunk, viszont a film tele van kevésbé használt színészekkel, így ha bővítenétek a lentebbi listát, akkor szívesen fogadunk minden tippet a kommentszekcióban. Amiben még talán segíthettek, az Kusanagi magyar hangjának a megerősítése, akiben sajnos nem vagyunk elég biztosak.

Motoko Kusanagi - Mentes Júlia
Bato - Bognár Tamás
Bábjátékos - Fehér Tibor
Aramaki - Rába Roland
Ishikawa - Stern Dániel
gyerek Motoko Kusanagi - Károlyi Lili

További magyar hangok: Albert Péter, Bordás János, Bácskai János, Berkes Bence, Bergendi Áron

Bemondó: Orosz Gergő
Magyar szöveg: Imri László
Hangmérnök: Regenye András
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Dallos Miklós

A szinkront az HBO megbízásából az Iyuno készítette.

A Ghost in the Shell: Páncélba zárt szellem december 23-átó új szinkronnal megtekinthető az HBO Max kínálatában, december 24-én pedig a Cinemax is műsorra tűzi.