MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Karácsony a Lármás házban magyar hangjai

Életre kel a Lármás család, de magyarul kicsit furák lesznek.

A Lármás család most először életre kel. Mikor Lincoln megtudja, hogy ő és a családja talán nem együtt fogják tölteni a karácsonyt, legjobb barátjával, Clyde-dal mindent megtesznek, hogy a Lármás család együtt ünnepeljen.

Sajnos, aki kicsit reálisabban gondolkodott, az számíthatott arra, hogy amíg felnőttek szólítanak meg gyerekeket egy rajzfilmsorozatban, az élőszereplősben nem biztos, hogy ugyanolyan jó eredményt szülhet. Valljuk meg, nem minden szereposztás működött volna ebben a filmben, majd a sorozatban. Ezért a Nickelodeon csapata ebben a kényszerszülte helyzetben kénytelen volt változtatásokat eszközölni. Kezdve Lincolnnak, a kvázi főszereplővel, akit ebben a verzióban Kovács András Bátor szólaltat meg, míg legjobb barátja, Clyde maradt ugyanaz a Berecz Uwe, aki a sorozatban is hallható. Hosszú lenne felsorolni, hogy ki maradt és ki nem, erre van a lentebbi lista. Egy a biztos, hogy az új színészek többször is bizonyítottak már más szerepekben, így Lármásokként sem okoznak majd csalódást.

Érdekesség még, hogy a film szinkronrendezője ugyanaz a Dezsőffy Rajz Katalin, akinek a sorozatot is köszönhetjük, Kozma Borbála dramaturgot viszont erre az alkalomra Persik Tünde váltotta.



Lincoln - Kovács András Bátor
Clyde - Berecz Kristóf Uwe
Lori - Pekár Adrienn
Leni - Csuha Borbála
Luan - Molnár Ilona
Lynn - Engel-Iván Lili
Lucy - Dolmány-Bogdányi Korina
Lola - Blazsó Regina
Lisa - Romet Alíz
Lily - Sipos Eszter Anna
Luna - Dobó Enikő
Anya - Ősi Ildikó
Apa - Holl Nándor
Bobby - Czető Ádám
Sam - Nagy Blanka
Harold - Bodrogi Attila
Howard - Fekete Zoltán
Al - Fehér Péter
Bill - Sörös Miklós
Gayle - Halász Aranka
Katherine - Incze Ildikó
Márk - Renácz Zoltán
Mikulás - Kajtár Róbert
Scoots - Réti Szilvia

Bemondó: Orosz Gergely
Magyar szöveg: Persik Tünde
Vágó: Kelemen Zoltán
Hangmérnök: Weichinger Kálmán
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A Karácsony a Lármás házban bemutatója december 11-én vasárnap 13:10-kor lesz látható a Nickelodeonon, továbbá december során néhány ismétléssel is készül a csatorna.