MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Profi Noki magyar hangjai

Lincoln Peirce gyerekkönyv-sorozata alapján készített sorozatot a Paramount+, melynek hazai premierjére ma kerül sor a Nickelodeon műsorán.

Legyen otthoni katasztrófa, vagy iskolai büntetés, Profi Noki számára nem idegen a kihívás. Bájos, huncut és vonzza a kalandokat - a zűr mindig szórakoztató, ha Profi Noki a közelben van.

A noki jelentése béna, ügyetlen idegesítő. Berkes Bence megformálásában kel életre magyarul a sorozat főszereplője, Nate Wright. Bence fiatalos hangjának köszönhetően továbbra is kap olykor gyereksorozatokban főszerepet, viszont annál sűrűbben hallható mellékszerepekben is, pont ennek köszönhetően. Ő valamikor anno megkapta a bénácska fiúk kategóriáját, ami ráragadt az évek során, ezért is kaphatta meg a Nickelodeon új sorozatának főszerepét. A további két főszerepben Bogdányi Titanilla és Molnár Levente hallhatóak. Hiába a sok tehetséges fiatal, időnként néha jó hallani a "nagy öregeket" is hasonló szerepekben. Külön érdekesség, talán szándékos is, hogy az eredeti változatban Dove Cameron szólaltatja meg Ellent, akinek volt már magyar partnere Titanilla, például az Utódok-trilógiában.

A sorozatot újfent a Labor Film Szinkronstúdió csapata kapta, és a szereposztást elnézve, ismét jó munkát végeztek. A szinkront az a Tarján Péter rendezte, akit a legtöbbünk a mikrofon előttről ismerünk, de nem idegen neki a rendezés sem, pályája során egy-két film magyar változatáért is felelt már. Talán ezzel a sorozattal több lehetőség nyilhat meg előtte.

Nate Wright - Berkes Bence
Ellen - Bogdányi Titanilla
Martin - Juhász Zoltán
Teddy - Molnár Levente
Chad - Baráth István
Nichols igazgató - Bognár Tamás
Mrs. Godfrey - Tóth Szilvia
Francis - Héger Tibor
Dee Dee - Hermann Lilla
Mr.Galvin - Fehér Péter
Gina - Lamboni Anna
Jenny - Pekár Adrienn
Randy - Albet Gábor
Zeff - Kádát-Szabó Bence
Mr.Rosa - Bodrogi Attila
Spitsy - Hám Bertalan

Főcímdal: Berkes Bence
Magyar szöveg: Niklosz Krisztina
Dalszöveg: Janicsák István
Hangmérnök és vágó: Papp Zoltán István
Gyártásvezető: Baranyai Zsuzsanna Kinga
Zenei rendező: Sárközi Anita
Szinkronrendező: Tarján Péter
Produkciós vezető: Legény Judit

A szinkront a Labor Film Szinkronstúdió készítette.

A Profi Noki hétköznap 17:30-kor csíphető el a Nickelodeon műsorán.