MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A See Dad Run magyar hangjai

Végre mi is láthatjuk az amerikai Nick@Nite sorozatát magyar szinkronnal, mely már néhány éve látható volt a Nickelodeon reklámmentes változatán.

David Hobbs tíz évig volt az apák gyöngye, és amikor befejeződik a tévésorozata a valóságban találja magát felesége és három gyermeke körében.

Sok évet kellett várni, és végül nem is a TeenNicken láthatjuk a See Dad Runt, hanem a családias jellege miatt talán jobb helynek számító Comedy Central Family-n. Akad még sorozat, amelynek elkészült a magyar szinkronja, csak épp idehaza nem volt  esélye bemutatkozni, de azt majd máskor. A főszereplő Scott Baio, aki színészként és rendezőként is érvényesülhetett az Államokban, állandó magyar hangja mégsem alakult ki. Így a szinkronrendező Faragó Józsefnek szabad keze volt a szereposztáskor. Így történhetett meg, hogy Seszták Szabolcs nem csak az életben, hanem a szinkronban is apukát alakíthatott. Bár nem eez az első alkalom. Ryan Newman akkoriban felkapott tinisztár volt, szerepelt a Zeke és Lutherben, a Hannah Montanaban, a Thunderman családban és a Big Time Rushban, mégsem alakult ki állandó magyar hangja, hiába készültek a szinkronok többnyire ugyanabban a stúdióban. A See Dad Runban Györke Laura dolgozhatott össze amerikai kolléganőjével, akik az eddig látottak alapján jó párosításnak is tűnnek.

Sajnos sem akkoriban, sem napjainkban nem tudta megmondani senki, hogy miért nem kapott magyar címet a sorozat, hiába próbálja eladni a Comedy Central Family "Főállású fater" címen. Minket nem csapsz be, CC!




David – Seszták Szabolcs
Amy – Soleczki Janka
Emily – Györke Laura
Janie – Kobela Kira
Joe – Berecz Kristóf Uwe
Kevin – Szalay Csongor
Markus – Bognár Tamás
Mary – Pekár Adrienn
Summer – Sallai Nóra
Carlotte anyukája – Sipos Eszter
Brenda – Németh Kriszta
Vince edző – Faragó András
Matthew – Czető Roland
Brittany – Gulás Fanni
sulis rendező – Pálmai Szabolcs
Ricky Adams – Berkes Bence
Jordan Sanchez – Gacsal Ádám

Főcím: Endrédi Máté (See Dad Run), Horváth Vilmos Zoltán (Főállású fater)
Stáblista: Endrédi Máté
Magyar szöveg: Kozma Borbála, Csányi Zita, Katona László
Vágók: Pilipár Éva
Hangmérnök: Császár Bíró Szabolcs
Gyártásvezető: Németh Piroska
Szinkronrendező: Faragó József
Produkciós vezető: Koleszár Emőke

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A See Dad Run augusztus 1-től minden hétköznap 12:50-kor dupla résszel követhető a Comedy Cenral Family-n.