MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Conan, a detektív: Teaidő magyar hangjai

Egy újabb szinkronos anime ezen a nyáron. Ezúttal újra a Netflixnek köszönhetően.

Az Aoyama Gosho, az eredeti alkotó felügyelete alatt készült Conan, a detektív: Teaidő a Conan, a detektív hivatalos spinoffja, amelyet Arai Takahiro rajzolt.
Közbiztonsági tiszt, magándetektív, egy kétes szervezet ügyvezetője – senki sem tudott részleteket a háromarcú férfi magánéletéről… egészen mostanáig. Amuro Toru, a fénybe és árnyékba burkolózó férfi mindennapjai most feltárulnak!

Ha szinkront kap valamelyik anime a Netflixtől, annak az az előnye, hogy nem hagyják félbe. Legalábbis kisebb eséllyel, mint ami a Viasat6-on köt ki. Nem szeretnénk felsorolni az idei nyári premierjeiket, de ami nem limitált sorozat, annak minden bizonnyal nem lesz több leadott része a csatornán, ahogyan arra már többször is akadt példa az elmúlt években.

Kenéz Ágoston a "főszereplője" a Conan, a detektív spinoffjául szolgáló sorozatnak, akit rengeteg helyen és műsorban lehet hallani fiatal kora és pályakezdő státusza ellenére, mégis, ahol szerepet kap, ott plusz színt visz a műsorba. Kiváló választás volt korábban a Pokémon utazások-ban Goh-ként, és a hallottak alapján Rey Furuia is illik a hangjához. Veszelovszki Janka szintén szerepelt a Pokémonban, ám lényegesen kisebb szerepben, és nem is tett mély benyomásokat, így előtte még ott áll a lehetőség, hogy bizonyítson és akár nagyobb szerepeket is kapjon. Talán már ez a műsor is sokat lendít a pályáján.



Rey Furuia - Kenéz Ágoston
Azusa Enomoto - Veszelovszki Janka
Yuya Kazami - Gacsal Ádám
Vermouth - Ágoston Katalin
Yoko Okino - Pekár Adrienn
Eiichi Yamagishi - Fülöp Tamás
Hiroki - Maszlag Bálint
Andre Camel - Törköly Levente

További magyar hangok: Bókai Mária, Hermann Lilla, Bálint Adrienn, Gardi Tamás, Vámos Mónika, Tárnok Csaba, Orosz Gergely, Csonka Anikó, Rostás Ábel

Magyar szöveg: Dame Nikolett
Hangmérnök: Hegede Béla
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Produkciós vezető: Haramia Judit

A szinkront az Iyuno-SDI Group készítette.

A Conan, a detektív: Teaidő minden része elérhető magyar szinkronnal a Netflix kínálatában.