MENTRUM
Szinkron

Az Így jártam apátokkal magyar hangjai

Hosszú megpróbáltatások vezettek az Így jártam anyátokkal spinoffjának elkészültéig, de megtörtént 2022-ben a bemutató. Mutatjuk a magyar hangok listáját.

A közeljövőben Sophie elmeséli fiának az apjával való találkozás történetét. Egy történetet, amely visszarepít minket a jelenbe, ahol Sophie és szoros baráti társasága épp azon fáradozik, hogy kitalálják, kik is ők, mi az amit szeretnének az élettől, és hogyan lehetnek szerelmesek a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

A sorozat szinkronjának egyik különlegessége, hogy az eredeti sorozat magyar szövegének nagyját író Garamvölgyi Andrea visszatért a spinoffhoz is, így a szövegkönyv ismerős kezekben kapott helyet. A szinkron immáron a sokadik helyen készül, ha figyelembe vesszük az eredeti széria megállóit, de a Disney+ érkezésével ez a széria minden bizonnyal egy helyen készül elejétől a végéig.

A főszerepben Hilary Duff, akinek az ISzDb alapján Csifó Dorina az állandóbb hangja, a szereposztásért felelős Földi Levente viszont úgy gondolta, hogy Bogdányi Titanillával jobban működne ez a karakter. Az ő időskori változatát pedig Létay Dóra szólaltatja meg. A főszerepekben még Sipos Eszter, Lamboni Anna, Szatory Dávid, Fehér Tibor és Czető Roland hallható.



Sophie - Bogdányi Titanilla
Jesse - Szatory Dávid
Valentina - Sipos Eszter Anna
Sid - Fehér Tibor
Charlie - Czető Roland
Ellen - Lamboni Anna
idős Sophie - Létay Dóra
Robin - Németh Borbála
kapitány - Czvetkó Sándor
Hannah - Dobó Enikő
Carl - Gubányi György István
Ian - Horváth Illés
Meredith - Molnár Ilona
Becky - Solecki Janka
Rachel - Mentes Júlia
Lisa - Szabó Zselyke
Mark - Háda János

További magyar hangok: Cabello-Colini Borbála, Farkas Fanni, Fehérváry Márton, Ferenci Péter, Mohácsi Nóra, Nagy Gereben, Weigert Viktor, Megyeri János

Magyar szöveg: Garamvölgyi Andrea
Hangmérnök: Nemes László
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Cabello-Colini Borbála
Szinkronrendező: Földi Levente
Produkciós vezető: Kónya Andrea

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

Az Így jártam apátokkal a Disney+ kínálatát erősíti, június 14-től Magyarországon is.