MENTRUM
Szinkron

A Pam & Tommy magyar hangjai

Lily James és Sebastian Stan főszereplésével készült a Hulu új sorozata, melyet globálisan a Disney+ felületén lehet elérni. Már magyar szinkronnal is.

A vadnyugati internet korai időszakában játszódó Pam & Tommy Pamela Anderson (Lily James) és Tommy Lee (Sebastian Stan) szexvideójának hihetetlen igaz történetén alapul. A videó, amelyet egy elégedetlen vállakozó lopott el a házaspár otthonából, hamar világszenzációvá vált az olcsó VHS gyűjtök körében, mikor az felkerült az internetre. A nyolcrészes eredeti limitált sorozat a magánélet, a technológia és a hírességek metszéspontját kutatja, és a jelenlegi valóságshows korszakunk eredetét egy ellopott kazettára vezeti vissza, amelyet milliók láttak, de csak két fős közönségnek szánták.

Molnár Ilona szinkronrendezésében Lily James sikeresen felírhat magának egy újabb magyar hangot a listájára, miközben Mórocz Adrienn az egyik legtökéletesebb párja tudott lenni az elmúlt években James-nek, és minden bizonnyal Pamela Anderson megformálása neki is hasonlóan jól sikerült volna, mint amerikai kolléganőjének. Sebastian Stan hasonlóan járt, új magyar partnert kapott Fehér Tibor által. Bár Hamvas Dániellel jó párost alkotnak az MCU-n belül és kívül, kétség sem fér hozzá, hogy Fehér Tibornak jobban áll ez a karakter a sorozaton belül.

A további szerepekben is olyan nagyszerű színészeink hallhatóak, mint a mostanság ritkábban szinkronizáló Fesztbaum Béla, marcona hangjával mindig új színt visz a képernyőre Schneider Zoltán is, Gáspár Kata pedig üde színfolt mindig mindenben.



Pamela Anderson - Mentes Júlia
Tommy Lee - Fehér Tibor
Miltie - Schneider Zoltán
Rand - Fesztbaum Béla
Melanie - Gáspár Kata
Jim - Molnár Kristóf
Kenzo - Pálfai Péter
Lonnie - Bognár Tamás
Jay Leno - Hajdu István
Dick Gauthier - Barabás Kiss Zoltán
Zakk - Bozsó Péter
Ace - Markovics Tamás
Cheryl - Rádai Boglárka

További magyar hangok: Orosz Gergő, Orbán Gábor

Magyar szöveg: Boros Karina
Hangmérnök: Salgai Róbert
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Kablay Luca
Szinkronrendező: Molnár Ilona
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Pam & Tommy nálunk Hulu hiányában a Disney+ felületén lesz elérhető június 14-e után.