MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Aquaman: Atlantisz királya magyar hangjai

Arthur Curry vízalatti kalandja uralkodásának első napjától kezdődően.

A mozifilm eseményei után Aquaman végre Atlantisz királya lesz, ám uralkodni nem olyan egyszerű, mint azt gondolta. Szerencséjére vannak segítői Mera, a harcos és Vulko, a tudós személyében. Aquaman legelső feladata nem más, mint bebizonyítani, hogy ő a legalkalmasabb a trónra.

Bár ennek a tévéfilmes trilógiának semmi köze a mozifilmes történethez, talán csak annyiban, hogy annak a vége után veszi fel a fonalat, ám mégis a címszereplőre felkérték Jason Momoa megszólaltatóját, Varga Rókust, aki úgy tűnik vállalta a szerepet és ezzel is egyre állandóbb hangjává válik ha nem is Momoának, de Aquamannek igen. Bogdányi Titanilla Mera magyar hangja a mozifilmekben, rengeteg rajzfilmben is hallható a hangja, ám valamiért erre a minisorozatra talán meg sem próbálták őt is megszerezni. A további fontosabb szerepekben még Kárpáti Levente és Törköly Levente is hallható.

Aquaman - Varga Rókus
Mera - Kelemen Kata
Vulko - Kárpáti Levente
Vizek ura - Szatmári Attila
Petyr Mortikov - Törköly Levente
Gillian - Kisfalusi Lehel
Merdussa - Sipos Eszter Anna
Uszonyfej - Sörös Miklós
királyi bejelentő - Tarján Péter
Wendy - Kocsis Mariann

További magyar hangok: Moser Károly, Pipó László, Berzsenyi Zoltán, Kossuth Gábor

Az Aquaman: Atlantisz királya május 7-étől három szombaton keresztül látható 10:25-kor, majd újra megtekinthető mindhárom epizód május 28-án ugyanebben az időpontban a Cartoon Networkön.