MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Macitesók magyar hangjai

Egy elég régóta fennálló adósságot szeretnénk most törleszteni az érkező új részek alkalmából.

Csatlakozz Grizz, Panda és Jeges macitesókhoz, akik új otthont keresnek maguknak. Miután egy hullócsillag alatt kívántak valamit, a Macitesók doboza átalakult, hogy különböző világokba repítse őket! A mackók a varázsdobozba ugorva messzi földekre jutnak el – például többek között a zöldségemberek falujába vagy a hóemberek városába. A Macitesókkal csupa-csupa fantáziavilág, kaland és izgalom vár rád, miközben segítesz megtalálni az otthonukat. Légy részese te is a kalandoknak a Macitesókban csak a Cartoon Network oldalán! 

Lassan egy éve már, hogy debütált a hazai képernyőkön is a Medvetesók előzmény-spinoffja, a Macitesók, melyben a medvék fiatalkori énjeiket láthatjuk főszerepben. Meglehetősen sokat, majdnem egy egész évet kellett várni az újabb epizódokra, melyek márciusban kerülnek képernyőre a Cartoon Networkön, ezért úgy gondoltuk, hogy pótoljuk az akkori elmaradásunkat, azaz eddig még nem sikerült írnunk a sorozat magyar hangjairól.

Meglepő módon hiába alakultak ki állandó párosítások a gyerekverziókat illetően a Medvetesókban, az új szériában mindenki új magyar hangot kapott. Kivételt képez ez alól Seszták Szabolcs felnőtt Jegese, aki történetesen a sorozat narrátora, így öröm hallani, hogy ezt a párost sikerült megtartani. Ezen kívül csak epizódszereplőkkel találkozhatunk a sorozatban, így elkerülhetetlen, hogy egy-egy színész ne legyen hallható akár többször is az évad során. Ezért ezeket a színészeket nem is párosítottuk szerepekhez, csupán felsorolás jelleggel írtuk össze.

Panda - Kelemen Noel
Grizz - Sándor Barnabás
Jeges - Égner Milán
narrátor - Seszták Szabolcs

További magyar hangok: Penke Bence, Renácz Zoltán, Károlyi Lili, Hermann Lilla, Gubányi György István, Rada Bálint, Gyarmati Laura, Gáll Dávid

Főcímdal: Magyar Viktória
Főcím: Seszták Szabolcs
Magyar szöveg: Szemere Laura
Szinkronrendező: Csoma Ferenc

A szinkront az Iyuno-SDI Group készítette.

A Macitesók legújabb részek március 13-ától hétköznap 16:45-kor látható a Cartoon Networkön.

Csatornák
Cartoon Network