MENTRUM
Szinkron

A Hétvégi család magyar hangjai

Hamarosan nálunk is indul a Disney+, nézzünk hát egy újabb sorozatszinkront a platformról.

Fred minden hétvégén gondoskodik lányairól, a 15 éves Claráról, a 12 éves Victoireról és a 9 éves Romyról. Mindegyiknek más az édesanyja, akivel hétközben együtt él. Egy új mostohaanya csatlakozik ehhez a boldog egyveleghez, amikor Fred őrülten beleszeret Emmába, egy kanadai gyermekpszichológiai doktoranduszba. Ha eddig nem lett volna bonyolult a helyzet, akkor ezután mindenképp az lesz.

A sorozat híres Casanováját Bozsó Péter szólaltatja meg, akitől kicsit idegen a szitkom szerep, leginkább lényegében bármilyen más szerepben feltűnik. Viszont a több éves tapasztalata alapján is könnyen megszavazhatjuk neki a bizalmat. A gyerekek anyukái közt ott van a viszonylag kevesebb sorozatban hallható Mórocz Adrienn, vagy a hangja miatt csak pozitív szerepeket kapó Kelemen Kata is.

Zalatnay Márta (Az oroszlány király (2019), Mary Poppins visszatér, John Wick 2-3.) biztosítja eme francia sorozat magyar szövegét, az egészet pedig Dobay Brigitta (Űrhadosztály, Encanto, Pirula panda) koordinálja.Fred - Bozsó Péter
Emma - Mórocz Adrienn
Clara - Pekár Adrienn
Romy - Bak Julianna
Victoire - Blazsó Regina
Alexis - Czető Ádám
Laurence - Kelemen Kata
Cora - Gulás Fanni

Magyar szöveg: Zalatnay Márta
Hangmérnök: Bogdán Gergő
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Rába Ildikó
Szinkronrendező: Dobay Brigitta
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A Hétvégi család június 14-től látható a Disney+ katalógusában.