MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

Az Egy leendő elnök naplója magyar hangjai

Ebben a vígjátéksorozatban fordítva indul a sztori: a jövőt már az első percekben megismerjük, hogy aztán megtudjuk az oda vezető utat is.

A Disney+ sorozatában egy jövőbeli elnök eredettörténetét ismerhetjük meg. Ebben a családi vígjátékban  a 12 éves kubai-amerikai lány narrálásában ismerhetjük meg a sztorit, ami az elnökké váláshoz vezetett. Szemtanúi lehetünk a középiskola hullámvölgyein át tartó utazásának, mely az Egyesült Államok elnökévé tette. Érdekesség, hogy a sorozatot az alkotó, Ilana Peña (Crazy Ex-Girlfriend) gyerekkora ihlette, a producer pedig Gina Rodriguez (Szeplőtelen Jane), aki fel is tűnik a sorozatban, mint Elena felnőttkori énje, vagyis az amerikai elnök. Mindemellett még az első epizódot ő maga is rendezte.

A két évadot megélt sorozat összesen húsz epizóddal rendelkezik, a női főszerepen Bogdányi Titanilla és ... osztozik, utóbbi értelemszerűen a karakter fiatalkori énjét alakítja. Külön érdekesség Horváth Lili feltűnése a magyar változatban, hiszen őt leginkább mozifilmekben hallani, így extra színt visz a sorozatba. Pupos Tímea már évek óta leginkább már csak rendez, csak nagyon ritka esetekben ül a mikrofon elé. Ez nem a ritka alkalmak egyike, viszont ő rendezte a magyar változatot, Dame Nikolett szövegkönyve alapján, akinek például a Simpson család megannyi epizódját köszönhetjük, az új Kacsameséket is ő írja vagy az ismerős címeknél maradva, az élőszereplős Winx Club, a Végzet: A Winx Saga is köszönhető. 



 Elena Cañero-Reed gyerekként - Kobela Kira
Elena Cañero-Reed felnőttként - Bogdányi Titanilla
Gabi Cañero-Reed - Horváth Lili
Bobby Cañero-Reed - Kretz Boldizsár
Sam Faber - Pál Tamás
Sasha - Blazsó Regina
Melissa - Szücs Anna Viola
Camila - Kokas Piroska
Alicia - Makay Andrea
Jessica - Nagy Míra
Joe - Maszlag Bálint
Ryan - Kelemen Noel
Ms. R - Sági Tímea
Ziggy - Gáll Dávid
Monyca - Boldog Emese
Liam - Kálmán Barnabás
Dr. Cooper - Gardi Tamás
Davis - Ács Balázs
Adrienne - Papucsek Zsuzsanna
Barnett - Varga Rókus
Joy - Ősi Ildikó

Magyar szöveg: Dame Nikolett
Hangmérnök: Gajda Mátyás
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Pupos Tímea
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A június 14-én induló Disney+ kínálatát fogja majd erősíteni az Egy leendő elnök naplója című sorozat is.