MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Szörnyszakik magyar hangjai

Visszatérnek a Szörny Rt. szörnyei, mutatjuk a szörnyen jó szereposztást.

A Szörny Rt. folytatása, a Szörnyszakik rögtön azután veszi fel a fonalat, hogy előbbi végén szörnyeink rájönnek, a gyerekek nevetései sokkal több energiát ad, mint a sikolyaik. Mindezt a felfedezést Mike-nak és Sulleynak köszönhetik. Bár a fonalat ekkor vesszük fel, a történet Tylor Tuskmonról szól, a Szörny Egyetemen kitűnő eredményt elért, lelkes, fiatal szörnyről, aki mindig is arról álmodott, hogy ijesztgető lesz, mígnem felveszik a Szörny Rémlénytársasághoz, ahol rájön, hogy már nevettetéssel termelik az energiát. Eközben Mike és Sulley a cégvezetéssel járó nehézségeket tapasztalják meg.

A magyar szinkron elkészítését a Mafilm Audiora bízta a Disney, ahol igyekesztek a lehető legjobban megoldani a feladatot. Sajnos úgy alakult, hogy Gesztesi Károly már nem élhette meg a sorozat bemutatóját, így az ő szerepét újra kellett osztani. Emiatt a stúdió és a Disney hangösszehasonlító rendszerének köszönhetően Szabó Győzőt érte a megtiszteltetés, akinek mély, érdes hangja miatt nagy esélye volt alapból is. Tippre Schneider Zoltán is esélyes volt a szerepre. Mike-ot újra Lippai László szólaltatta meg, aki imádta ezt a szerepét is, ám időközben sajnos ő is itt hagyott bennünket, így a folytatásban helyette is mást fogunk majd hallani.

További visszatérő hangok közt feltűnik újra Zsigmond Tamara, Varga Klára vagy épp Pásztor Erzsi is, az új szereplőket pedig többekközt Szatory Dávid és Bogdányi Titanilla szólaltatják meg. Imri László viszi ezt a sorozatot is, viszont a szinkronrendező kiléte jelenleg ismeretlen.

Mike Wazowski - Lippai László
Sulley - Szabó Győző
Tylor Tülkmon - Szatory Dávid
Val - Bogdányi Titanilla
Fritz - Kassai Károly
Duncan - Seder Gábor
Cutter - Pokorny Lia
Flint kisasszony - Varga Klára
Crummyham úr - Katona Zoltán
Celia - Zsigmond Tamara
Roz / Roze - Pásztor Erzsi
Vér professzor - Harsányi Gábor
Needleman - Bodrogi Attila
Smitty - Fesztbaum Béla
Penész - Botár Endre
Millie - Kisfalvi Krisztina

További magyar hangok: Ágoston Péter, Sági Tímea, Albert Péter, Csifó Dorina

Magyar szöveg: Imri László
Dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Kajdácsi Brigitta
Gyártásvezető: Gelencsér Adrienne

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

A Szörnyszakik a Disney+ műsortárában érhető el.