MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Noelle: A Télapó lánya magyar hangjai

A hüvős időkre egy hüvős időket megidéző, de szívet melengető történet magyar hangjairól rántjuk le a leplet.

A Disney+ Noelle: A Télapó lánya című ünnepi vígjátékában Kris Kringle, vagyis a Mikulás lánya tele van karácsonyi hangulattal és ünnepi mókával, de szeretné, ha valami fontosat tehetne, mint szeretett bátyja, Nick, aki idén karácsonykor átveszi az apjuk munkáját. Amikor Nick mézeskalácsként omlik össze a nyomástól, Noelle azt javasolja, hogy tartson egy kis szünetet, és menjen el… Ám amikor nem jön vissza, Noelle-nek kell megtalálnia a testvérét, és időben hazavinnie, hogy megmentse karácsonyt.

Ebben a karácsonyi filmben neves színészek is szerepet vállaltak, a főszerepben Anna Kendrick, de mellékszerepben Shirley MacLaine és Bill Hader is feltűnik. Előbbi egy manót alakít, utóbbi pedig a családi bizniszt átvenni készülő utódot. Kendricknek lassan megkerülhetetlen lesz, hogy ne Csuha Bori legyen a magyar hangja, de az ISzDb alapján pont ugyanannyi alkalommal szinkronizálta eddig Csifó Dorina is, így nagy a verseny az énekes-színésznő magyar partneri posztjáért. Viszont MacLaine és Hader nem volt ebben a szerencsés helyzetben, ők új párosításokat kaptak Halász Aranka és Miller Dávid személyében.

A film magyar változatát olyan tehetségek erősítik még, mint Vándor Éva, Peller Anna, Simon Kornél vagy épp Rosta Sándor, de igazából a sor még folytatható lenne. Igazából az alábbi listában folytatódik is. Dóczi Orsolyának köszönhetőek ezek a párosítások, aki Liszkay Szilvia szövege alapján dolgozott.



Noelle Kringle - Csuha Bori
Polly manó - Halász Aranka
Nick Kringle - Miller Dávid
Jake Hapman - Fehér Tibor
Mrs. Claus - Vándor Éva
Gabriel Kringle - Simon Kornél
Alex Hapman - Kelemen Noel
Helen Rojas - Peller Anna
Abe aggmanó - Rosta Sándor
Billy aggmanó - Bolla Róbert
Serge manó - Kapácsy Miklós
Dr. Shelley Sussman - Zakariás Éva
Roberto - Kovács András Bátor
Mikulás - Kajtár Róbert
menhelyi dolgozó - Mikecz Estilla
Tonya - Garamvölgyi Zoé
gyerek Nick - Gáll Dávid
Carol manó - Gulás Fanni
Mr. Ortega - Törköly Levente
jóganadrágos vevő - Andrádi Zsanett
Dan - Bordás János
gyerek Noelle - Bak Julianna
Matt Bautista - Elek Ferenc

További magyar hangok: Bor László, Csúz Lívia, Fáncsik Roland, Fehér Péter, Fehérváry Márton, Hám Bertalan, Kerekes Bernadett, Kerekes Máté, Kereki Anna, Király Adrián, Ligeti Kovács Judit, Lipcsey Colini Borbála, Lovas Dániel, Mayer Szonja, Menszátor Magdolna, Mohácsi Nóra, Németh Attila István, Papp-Horváth Levente, Tarján Péter

Magyar szöveg: Liszkay Szilvia
Hangmérnök: Illés Gergely
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Gelencsér Adrienne
Zenei rendező: Bolba Tamás
Szinkronrendező: Dóczi Orsolya
Produkciós vezető: Hagen Péter

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

Nézd a Noelle: A Télapó lánya című filmet a Disney+ kínálatában.