MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A nagy dobás magyar hangjai

A Disney+ sportdrámája is kapott magyar szinkront, máris mutatjuk a John Stamos főszereplésével készült széria magyar hangjait.

Miután kirúgták az Országos Főiskolai Atlétikai Szövetségből, vagyis az NCAA-ból, mert megdobott egy székkel egy játékvezetőt, a forrófejű férfi kosárlabda edzőnek, Marvyn Kornnak el kell helyezkednie a Westbrooki lányiskola magángimnáziumban, hogy megváltsa a maradék karrierjét és hírnevét. Marvyn eleinte nem tekinti komolynak a feladatot, míg a lányok nem tekintik magukat csapatnak és még ellenségesek is az edzővel szemben. Az érzelemmentes és sztoikus Marvyn Korn hamarosan rájön, hogy a tinédzser lányok bonyolult emberi lények, akiknek valódi mentorálásra és őszinte gondoskodásra van szükségük. Hamarosan Korn edző azzá válik akivé mindig is szeretett volna, és amilyen az apja sohasem volt, a lányok pedig megtanulják, hogy komolyabban kell venniük magukat és felnőjjenek Marvyn elvárásaihoz, amivel bebiztosíthatják a jövőjüket.

John Stamos főszereplésével készült az egyik első eredeti Disney+ sorozat. Stamost többen itthon a Bír-lakból ismerhetik, de szerpeelt a Vészhelyzetben vag ya Jóbarátokban is, újabban pedig a netflixes Te című szériában volt visszatérő szereplő. Állandó magyar hangja nem alakult ki az évtizedek során, de hallható volt már Stohl András, Welker Gábor és Czvetkó Sándor hangjával, Csere Ágnes szinkronrendező pedig utóbbit választotta erre a sportfeladatköri szerepre. A további szereposztás és a teljes stáblista az előzetes után nézhető meg.



Marvyn Korn - Czvetkó Sándor
Holly Barrett - Orosz Anna
George Pappas - Bardóczy Attila
Emma Korn - Györke Laura
Louise Gruzinsky - Laudon Andrea
Destiny Winters - Mayer Szonja
Olive Cooper - Lamboni Anna
Carolyn "Egér" Smith - Ruszkai Szonja
Samantha Finkman - Szücs Anna Viola
Sherilyn Thomas - Sági Tímea
Miss Goodwyn - Kisfalvi Krisztina
Randy Edmunds - Maday Gábor
Harper Schapira - Kobela Kira
Lucas Gruzinsky - Czető Ádám
Christina Winters - Makay Andrea
Jake Matthews - Penke Bence
Arielle Wood - Hábermann Lívia

Magyar szöveg: Jánosi Emese
Hangmérnök: Böhm Gergely
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Szinkronrendező: Csere Ágnes
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

A nagy dobás június 14-től lesz elérhető szinkronosan a Disney+ kínálatában, mikor az elindul hazánkban is.