MENTRUM
Szinkron
Ifjúsági

A Kutyavilág magyar hangjai

Sokan ismerjük a Pixar nagysikerű filmjét, a Fel!-t. Nos, nemrég készült folytatás a filmhez, melyben Dug, a kutya kapja a főszerepet visszatérő ismerősök mellett.

A Pixar Kutyavilág című új rövidfilmekből álló gyűjteménye, amely Dug, a Disney és a Pixar Fel! című filmjéből ismert, szeretetreméltó kutyájának humoros kalandjait követi nyomon. Mindegyik rövidfilm mindennapi eseményeket mutat be Dug hátsó udvarában és annak környékén, melyet kedvenc beszélő kutyánk izgalmas és néha elragadóan torz szemén keresztül láthatunk. Írta és rendezte az Oscar®-jelölt és az Emmy®-díjas Bob Peterson, a producer pedig pedig Kim Collins.

Sajnos a szinkront készítő SDI stúdió és a rendezést elvállaló Kránitz Lajos abból a szempontból nem volt könnyű helyzetben, ugyanis Carl eredeti hangja már nincs köztünk, míg Dug hangja már nem igazán szinkronizál néhány éve. Kettejüket a mindig profi Forgács Gábor, illetve Kisfalusi Lehel szólaltatja meg, de a további mellékszerepekben is ismerős nevek csengenek majd, akik Boros Karina szövegével töltik meg élettel a karaktereket.



Carl - Forgács Gábor
Dug - Kisfalusi Lehel
Russell - Vida Bálint
Mókus - Szatory Dávid
Légy - Sörös Miklós
Madár - Csifó Dorina
Csiga - Nádasi Veronika
Anya - Márta Éva

Magyar szöveg: Boros Karina
Dalszöveg: Nádasi Veronika
Hangmérnök: Kránitz Lajos
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Zenei rendező: Posta Victor
Szinkronrendező: Kránitz Lajos
Produkciós vezető: Máhr Rita

A szinkront az SDI Media Hungary készítette.

Kutyavilág - csak a Disney+-on.