MENTRUM
Szinkron

A Holdlovag magyar hangjai

A Marvel legújabb sorozata is megkapta a szinkronját, nézzük kit hallhatunk Oscar Isaac magyar hangjaként.

A Marvel Filmes Univerzum 4. fázisában helyet foglaló sorozat főszereplője Steven Grant (Oscar Isaac), egy szelíd ajándékbolti alkalmazott, akit emlékezetkiesések és egy másik élet emlékei kísértenek. Steven rájön, hogy disszociatív identitászavara van, és egy testben él a Marc Spector nevű zsoldossal. Ahogy Steven/Marc ellenségei közelednek feléjük, bonyolult személyiségükben kell eligazodniuk, miközben egy halálos rejtélybe keverednek Egyiptom hatalmas istenei között.

A főszereplő Oscar Isaac állandósulni látszó hangja Rajkai Zoltán volt az elmúlt években, ám ő már foglalt az MCU berkein belül, mint Hulk, így Tabák Kata szinkronrendezőnek egy másik párosítás után kellett néznie, méghozzá az ISzDb alapján egy teljesen új kettőst hozott össze. Mészáros Bélára esett a választás, akit ha nem távolodunk el nagyon az MCU-tól, akkor már hallhattuk Mysterioként a Pókember: Idegenben című filmben. Fontos szereplő még a sorozatban Ethan Hawke, aki viszont megkapta állandó hangját Kaszás Gergő személyében. A magyar szöveget pedig ezúttal is Gáspár Bence írta.



Marc Spector / Steven Grant / Holdlovag / Mr. Knight - Mészáros Béla
Arthur Harrow - Kaszás Gergő
Layla El-Faouly - Sipos Eszter Anna
Khonshu - Szélyes Imre
Donna - Peller Anna
J.B. - Formán Bálint
Anton Mogart - Haumann Máté
Bobbi - Bánfalvi Eszter
Billy - Menszátor Héresz Attila
Selim - Barát Attila

További magyar hangok: Bak Julianna, Bartók László, Beratin Gábor, Bordás János, Csúz Lívia, Fáncsik Roland, Fehérváry Márton, Fekete Linda, Hám Bertalan, Hegedüs Miklós, Kelemen Kata, Kereki Anna, Király Adrián, Kokas piroska, L. Nagy Attila, Lipcsey Colini Borbála, Majorfalvi Bálint, Mohácsi Nóra, Molnár Zsuzsanna, Pataki Ferenc, Kapácsy Miklós, Szabados Zsuzsa, Téglás Judit, Bognár Anna, Csoma Judit, Dér Zsolt, Dunai Csenge, Gyurity István, Ligeti Kovács Judit, Márfi Márk, Nagy Sándor

Magyar szöveg: Gáspár Bence
Hangmérnök: Jacsó Bence
Vágó: Simkóné Varga Erzsébet
Gyártásvezető: Kincses Tamás
Szakértő: Aradi Gergely
Szinkronrendező: Tabák Kata
Produkciós vezető: Hagen Péter
Keverő stúdió: Shepperton International

A szinkront a Mafilm Audio Kft. készítette.

A Holdlovag a Disney+ kínálatát színesíti.